Categorieën
Boeken Nieuws

Corona update

Gereed?

In deze nieuwe wereld waar afstand houden de norm is, blijven we trouw aan onze uitgangspunten: Wij brengen mensen naar buiten!

Laten we samen iets nieuws opbouwen.

Tijdens de lange lockdown verlangen we allemaal met hart en ziel naar contact en buiten leuke dingen doen. Een bosbad is juist in deze tijd belangrijker dan ooit! De wetenschap bevestigd dat natuur niet alleen essentieel is om ons lijf gezond te houden, maar ook voor onze geestelijke gezondheid en welzijn.

Dus blijven we doen waar Bosbadderen.NL goed in is: nieuwe locaties verkennen, betekenisvolle ensceneringen voor jullie maken en onvergetelijke ontmoetingen met de natuuilijke wereld voorbereiden.

Tijdens deze uitdagende tijden werken we er hard aan om onze programma’s en events veilig door te laten gaan. Bovendien lanceren we in maart de nieuwe opleidingsmodule voor aspirant forest bathing gidsen.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op via info@bosbadderen.nl of bel: 0644377900