Categorieën
Boeken

Bosbadderen Meijendel 27/12

Op zondag 27 december van 12.00 – 15.00 uur is er forest bathing in het mooie Meijendel bij Wassenaar.

Met zwemmen heeft bosbadderen niets te maken, wel met jezelf onderdompelen in de natuur en je laten reactiveren door de geuren, smaken en kleuren van de natuurlijke wereld. Het idee achter forest bathing is eenvoudig. Je maakt een natuurreis terwijl je alles wat je ziet, hoort en ruikt tot je neemt. Het is genieten met alle zintuigen. Vind jezelf terug in een hangmat om naar de boomkronen te  kijken, maak contact met een boom of ontdek de vele gezichten van water. Bij afloop is er net zoals in Japan een theeceremonie. De wandelingen zijn ook geschikt voor mensen zonder outdoor ervaring. 

Meijendel

Je voelt je direct welkom in dit prachtige aaneengesloten duingebied met zijn duinen, geurende dennenbossen en glinsterende vennetjes.

Er lopen veel paden door het gebied, om de rust te vinden is onze natuurreis op zaterdag tegen het einde van de middag.

Coronaproof

Bosbadderen is corona proof, de groepen bestaan uit maximaal 4 deelnemers en er wordt voldoende afstand gehouden.

Wat is het precies
Forest Bathing is een unieke en weldadige manier om contact te maken met de natuurlijke wereld. Ervaar de geur van aarde, zonlicht op je huid, mos op de bomen.
De gediplomeerde gidsen begeleiden je door een reeks van ervaringen. Je gaat minder hard, je zintuigen ontwaken en dat stelt je in staat om op een heel persoonlijke manier contact te maken met de natuur.

Hoe gaat dat?

In kleine groepen verken je de natuur van dichtbij. Een sessie duurt 3 uur. Ervaren gidsen nodigen je uit om het contact met de natuur aan te gaan. Tussendoor is er gelegenheid om ervaringen te delen. Bij afloop is er een lichte snack.

Kosten

€ 32,- per persoon  

Datum

Zondag, 27 december van 12.00 – 15.00 uur

Adres: Parking Meijendellseweg ter hoogte van nummer 30