Categorieën
Nieuws Weten

Gezocht: hulp bij een leuk natuuronderzoek

Ga je  deze week weer lekker naar buiten? Mag ik je dan vragen om aan een mini onderzoek mee te doen? Het gaat om informatie over wat mensen doen als ze in de natuur zijn. 

Wat moet je doen? Zo ongeveer hetzelfde als bij de tuintuinvogeltelling, maar dan met mensen. Zoek een plekje in een openbaar groengebied, zoals in een park of  bos. Een meting duurt tien minuten, je moet dus even timen met horloge of mobiel. Als je meer dan een meting wilt doen is dat zeer welkom.

Geef aan waar je bent, de datum en het tijdstip van de meting. Registreer het aantal mensen en wat ze doen binnen de afgebakende tijd van tien minuten en mail of app je resultaten. Kan naar 0644377900 of info@bosbadderen.nl .

  Wandelaar(outdoor wandelaars)
  Sporter(hardlopen,  fietsen, scaten e.d)
  Praters(twee aan twee, of in een grotere groep)
  Genieters(dromend, waarnemend, aandacht gevend)
  Spaced out(telefoneren, met koptelefoon, met mobiel in de weer)
  Overigenamelijk ….