Categorieën
FBA

Master

De master module leidt je op tot professional die instaat is om groepen van diverse achtergronden een kwalitatief hoogwaardige forest bathing aan te bieden.

Je bent inzetbaar voor onder meer partnerships met huisartsen, verzekeraars of organisaties op het gebied van bedrijfsgezondheid.

In de Master module verken je je unieke stijl van bosbaden door praktijkopdrachten en dialoog met je mede studenten. Daarnaast is er een praktisch gedeelte over verzekeringen en aansprakelijkheid, marketing en reclame, techniek en materialen, voorbereiding en vergunningen. Jullie maken kennis met zusterorganisaties en andere erkende gidsen.

De verwachting is dat na de coronamaatregelen extra gidsen nodig zijn. Er is de afgelopen maanden veel landelijke publiciteit geweest over forest bathing. Dit is het perfecte moment om de FbA opleiding te beginnen.

Meld je hier aan voor de opleiding

Hey, Wat zijn je ervaringen en belevenissen? We horen super graag van je!