Categorieën
Boeken

Bosbadderen Meijendel 26/3

Vrijdag, 1 januari 2021 van 12.00 – 15.00 uur

Bosbadderen is corona proof, de groepen bestaan uit maximaal 4 personen en er wordt voldoende afstand gehouden.

The last days of winter

Op het snijvlak van winter en voorjaar hoor je de sappen in de bomen ruisen, je ruikt de vergankelijkheid dichtbij de aarde.

Meijendel

Je voelt je direct welkom in dit prachtige aaneengesloten duingebied met zijn duinen, geurende dennenbossen en glinsterende vennetjes. Er lopen veel paden door het gebied, om de rust te vinden is onze natuurreis op afgelegen plekje achter het laatste parkeerterrein.

Lekker de natuur in

Bosbadderen is geïnspireerd op het Japanse gebruik shinrin yoku. Wetenschappers van over de hele wereld zijn het erover eens dat forest bathing resulteert in een sterker immuun systeem, minder stress en verbeterde cognitieve prestaties.

Bomen in de hoofdrol!

Met zwemmen hebben de activerende wandelingen niets te maken, wel met jezelf onderdompelen in de natuur. Het idee achter forest bathing is eenvoudig. Door te vertragen met alle zintuigen te observeren merken we dingen op die ons misschien ons hele leven zijn ontgaan. Door het tempo van de dagelijkse routine te laten varen, kunnen we schoonheid in het moment vinden en daarbij diep ontspannen.

Wat is het precies

De gecertificeerde gidsen Mel Feldkamp en Marijke Lammers helpen jullie om op je eigen authentieke manier een relatie aan te gaan met de natuurlijke wereld. Er is geen goede of foute manier om het te doen en het is geweldig voor alle leeftijden; kom gewoon en wees jezelf. Het is allemaal welkom in het bos. De wandelingen zijn geschikt voor mensen zonder outdoor ervaring. de paden zijn niet geschikt voor rolstoelen en mensen die slecht ter been zijn.

Kosten

€ 32,- per persoon  

Datum

Vrijdag, 26 maart, 9 april en 7 mei 2021 van 12.00 – 15.00 uur

Adres: Parking Meijendellseweg ter hoogte van nummer 30. Meldt u aan en wij informeren u snel over uw bosbadder experience