Categorieën
FBA Forest Bathing Nederland

FbA opleiding

Je houdt van de natuurlijke wereld en je wilt mensen handvatten geven om zelf ook zo’n verbinding  aan te gaan. Dan is de opleiding tot forest bathing gids bij FbA voor jou.

Forest bathing Academy is de eerste bosbad opleiding in Nederland. Reken op intensieve maanden met een pittig curriculum. Je dompelt je onder in de natuurlijke wereld. Je ondervindt, ervaart, leert door te benoemen, uit te wisselen en te oefenen. De opgedane kennis verwerk je met medecursisten en zelfstandig in de praktijk. Naast de praktijk is er een flink gedeelde soms diepgaande theorie waarbij we aan de hand van bevindingen uit onderzoek en wetenschap de impact van forest bathing op lichaam en geest onderzoeken.

De opleiding is deels virtueel en deels op locatie. De 1e module start in het weekend van 24 en 25 april, daarna zijn er tweewekelijks (online) bijeenkomsten tot 18 juli.

Na het afstuderen mag je jezelf forest bathing practitioner noemen en zelfstandig gidsen. Voor de beroepspraktijk is er de aansluitende masters module.