Categorieën
Forest Bathing Nederland Nieuws

NU OOK BOSBADEN IN SCHOORL EN BERGEN

Vanaf 1 juli organiseert het onlangs geopende Bostherapiecentrum bosbaden in de duinen van Schoorl en Bergen.

Na jarenlang gegidst te hebben met anderen, bundelden natuurgidsen Ingrid Booster, Allet Geertman en Ton Bremer hun krachten. Met als resultaat een gevarieerd aanbod aan wandelingen voor jong en oud(er) en nieuw in Nederland: bos-retraites.

Uitgangspunt van het Bostherapiecentrum is een uit Japan afkomstige meditatieve manier van wandelen: Shinrin-Yoku, oftewel ‘de kunst van het bosbaden’. De zintuiglijke beleving van ‘de pracht en de kracht’ van het bos staat hierbij centraal.


Ervaar het zelf eens deze bijzondere ervaring in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: www.bostherapiecentrum.nl

Hey, Wat zijn je ervaringen en belevenissen? We horen graag van je!