Categorieën
FBA

Wildernis EHBO workshop

Forest bathing Academy biedt samen met Yvonne Mud een wildernis  EHBO training aan, deze training duurt een dag en is  behalve voor studenten van FBA ook toegankelijk voor andere deelnemers.  De kosten zijn 65,- euro inclusief lunch.

EHBO doe je zo

De workshop wildernis EHBO wordt gegeven door Yvonne Mud, gecertificeerd EHBO Instructeur voor het Oranje Kruis en de Ned. Reanimatie Raad en bovendien gediplomeerd full Instructor voor ASHI, de Amerikaanse First Aid organisatie. voor wildernis EHBO. 

Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.  Deelname kost €65 ,- (vrij voor aspirant gidsen FBA en De Stad Uit vrijwilligers)   

Wil jij ook beter voorbereid aan natuuractiviteiten beginnen? Kom dan naar de 4de EHBO bijeenkomst in september 2022 

Yvonne Mud van EHBO doe je zo, geeft de EHBO wildernis cursus speciaal gericht op wat er op ons soort natuuractiviteiten kan gebeuren. Wat doe je? Je bent op een natuuractiviteit en ineens hoor je dat er een kind in de sloot ligt. Of in de brandnetels is gevallen. Geprikt is door een eikenprocessierups of door een wesp gestoken.  Hoe houd je je hoofd koel en zorg je ervoor dat jezelf en anderen veilig zijn?  

Je leert hoe je uitdroging of onderkoeling constateert, wat te doen bij brandwonden door berenklauw of brandnetels, een bloedneus, oogletsel, kneuzingen, schaafwonden en splinters. Daarbij leer je het hoofd koel te houden als er een calamiteit is en wat er in je EHBO koffer moet zitten.   

De training is in de vorm van een workshop waarbij iedereen lekker actief bezig is zich de aangeboden kennis in de praktijk eigen te maken. 

De Wildernis EHBO is bedoeld voor begeleiders van natuuractiviteiten in buitengebieden. 

Het maximale aantal deelnemers is 16 personen. 

Waar en wanneer

De workshop wordt gegeven op een nader te bepalen datum en plek in Rotterdam

9.30  –  12.30 uur ochtendsessie
12.30 – 13.00 uur lunch
13.00 – 16.00 uur middagsessie

Meld je aan via info@destaduit.nl

Hey, Wat zijn je ervaringen en belevenissen? We horen graag van je!