Categorieën
Nieuws

Vertragen met kunst – Sonsbeek 21->24

Bezoek tot en met 30 augustus de 12e editie van het baanbrekende Sonsbeek – de grootste internationale tentoonstelling in Nederland voor kunst in de openbare ruimte.

Een bosbad is een unieke belevenis, maar er zijn ervaringen die je met forest bathing kunt vergelijken, bijvoorbeeld kunst kijken. Vooral als het om de combinatie kunst met natuur gaat kun je in een zo heerlijke vibe komen, net bosbaden.

Onze tip: de roze route langs de parken

De tentoonstelling vindt plaats op 13 verschillende locaties in Arnhem en Gelderland. Met 37 kunstenaars en 39 nieuwe kunstwerken op 13 verschillende locaties slaat sonsbeek20→24 haar vleugels uit. Sonsbeek20→24 wil de traditionele artistieke praktijk herzien en vertragen, met als doel te bouwen aan duurzame en wederkerige relaties.

Hey, Wat zijn je ervaringen en belevenissen? We horen graag van je!