Categorieën
Bedrijf

Bedrijf en gezondheid

Het bos als medicijn: ervaar de weldadige effecten van ons outdoor wellness aanbod

Van mindfulness tot stoelmassage, bedrijven hebben er veel voor over om hun teams gezond, gelukkig en fit te houden. Thuiswerken en gezondheidsmaatregelen rondom Corona stellen nieuwe uitdagingen: we doen niet meer alles samen en tegelijkertijd. Hoe zorg je ervoor dat je mensen niet alleen cognitief weten dat ze de nieuwe situatie aankunnen maar dat ook zo voelen en ervaren.

Bosbad voor een gezond bedrijf

De deelnemers aan onze forest bathings geven aan zich meer actief, geaard en gelukkig te voelen, wetenschappers tonen aan dat een bosbad stress af doet nemen, positief op de bloedruk uitwerkt en de nachtrust verbeterd.

Ons aanbod

Bedrijfsuitjes zijn de nieuwe loot aan onze stam, reserveert u nu als een van de eerste bedrijven dan krijgt u een super aanbod van ons.

De kosten voor een serie van 3 bosbaden op locatie zijn 975,- euro (ex. BTW en reiskosten). Vergelijk dat eens met mindfulness voor bedrijven dat vaak meer dan dubbel zoveel kost.

Op een centrale locatie in de natuur doen uw werknemers mee aan bosbaden. We adviseren om minstens 3 x 120 minuten binnen een maand te doen. Het aantal deelnemers varieert van 3 tot 12 personen.

Het bosbad start met een introductie gevolgd door een kennismaking met de plek, we komen aan in de natuur. Daarop volgend verkennen de deelnemers hun band met de natuur via een aantal uitnodigingen die de gids aanreikt. We eindigen met een prettige ceremonie met een snack.

Uw bosbad wordt begeleid door een senior gids van bosbadderen.nl

Eerst meer weten?

We hebben een aantal interessante en leuke artikelen voor u verzameld.

Probeer het zelf eens uit, we nodigen u uit om vrijblijvend kennis te maken met bosbaden via een openbaar bosbad. Meld u gewoon aan en zet bij beschrijving: kennismaking bedrijf/groep

Wist u dat…

  • Bosbadderen een uitstekende interventie is om burnout te voorkomen?
  • Wetenschappers over de hele wereld de effecten van bosbadderen op werknemers onderzoeken?
  • Huisartsen in Schotland, Canada Duitsland en Korea bosbadderen op recept mogen voorschrijven bij hoge bloeddruk, diabetes type 2, burnout en depressies?

Hey, Wat zijn je ervaringen en belevenissen? We horen graag van je!