Categorieën
Locaties

slow – landschapsinrichting

langzaam is beter

Inrichting van parken en landschappen | actief en gezond

Net als slow food, slow movies en slow cooking is er ook een slow landscape. Een landschap dat meer is dan coulisse voor gesprekken, sport en selfies. Zo’n landschap is voor doelgroepen interessant die nu vaak buiten voor blijven.

Gebieden rondom de steden zijn vaak ingericht voor actieve beleving: voor mountainbikers en fietsers, hardlopers en wandelaars. Forest Bathing laat nieuwe mogelijkheden zien voor de inrichting van een landschap. Het gaat niet om tempo maar om vertraging. om verbinding en contact, voor zorg en schoonheid.

We adviseren jullie graag bij de inrichting van nieuwe en bestaande landschappen en parken voor een meer eigentijds gebruik. Hierbij maken we gebruik van de recreatiestijlen.

respect voor plant en dier – veilige gebieden voor kwetsbare amfibieën en reptielen – meervoudig gebruik – bescherming en ondersteuning van biodiversiteit – stewardship – zorg voor de ruimte – verbinding en geluk

We gaan graag in gesprek met jullie, neem contact op met Gudrun Feldkamp via info@bosbadderen.nl

Hey, Wat zijn je ervaringen en belevenissen? We horen graag van je!