Categorieën
Bosbadgids worden Nieuws

5 goede redenen om gids te worden

5 goede redenen om gids te worden (en als gids te werken). informeer naar de mogelijkheden voor jou bij Forest bathing Academy

  1. Je werkt buiten in de natuur De lessen zijn op prachtige plekken in de natuur, we bepalen de locaties zo dat de belasting door het reizen beperkt blijft.
  2. Bosbaden is behalve goed voor je deelnemers ook heel goed voor jou. We hebben hier een uitgebreide literatuurlijst over samengesteld.
  3. Je bent vrij! Als bosbadgids bepaal je zelf je weg. Samenwerken is fijn, maar je kunt in principe helemaal je eigen koers bepalen. Wil je bosbaden voor ICTérs op de kaart zetten? Prima. Wil je bedrijfsterreinen vergroenen door forest bathing trails? Super. Breng je een set bosbadkaarten uit? Helemaal leuk. Es is een onontgonnen markt die op ons wacht.
  4. Je werkt mee aan het herstel van de relatie tussen aarde en mensen. Klimaatpessimisme is voor steeds meer mensen een probleem. Wegkijken is dan de menselijke reactie. Je wilt de ravage van onze bossen en de natuur niet zien. Bij bosbaden maken we het mogelijk dat mensen juist wel weer durven kijken, en zelfs veel meer dan dat, om weer liefde en verbondenheid te voelen. Wij zijn natuur, beseffen veel mensen tijdens een bosbad, er zijn geen twee werelden.
  5. Je maakt deel uit van de fantastische community van Nederlandse gidsen. We zijn bezig om een vereniging op de richten en we zoeken naar manieren om als collectief de zorgsector te bedienen. We organiseren kennisbijeenkomsten met en voor elkaar en delen ervaringen.

Bosbaden en Forest bathing Academy

bosbadgids worden en als gids werken

Wil je meer over de opleiding weten? Lees dan snel verder bij Forest bathing Academy

IK MELD ME AAN VOOR BOSBAD NIEUWS

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info

Welkom bij Bosbadderen en Forest bathing Academy, waar kan ik je mee van dienst zijn?