Categorieën

Agenda

Hoe werkt dit? Kies uw plek en datum via de button. zodra u op verzend heeft gedrukt krijgen wij een bericht en sturen we u binnen enkele dagen de boekings- en betaalinfo.

29/10/2021

BEUKENBOS HOEK VAN HOLLAND

Houd je van hoge oude bomen? De geur van naaldbomen? De koelte en de stilte onder een dak van bladeren? Dan is dit jouw bos. Je komt op een geweldige locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt. Op vrijdag 29 oktober van 13.00 – 16.00 uur is er forest bathing in het mooie duinbos.

23/10/2021

BOSBAD LANDGOED DE TEMPEL

Houd je van hoge oude bomen? De schoonheid van landgoederen? De weelderige tuinaanleg van tijden lang geleden? Dan is dit jouw bos. Je komt op een betoverende locatie terecht die je (nog) in geen reisgids tegen komt. De Tempel is een verscholen groene parel in de drukke Randstad. Uit de verte hoor je het geraas van het moderne leven, van dichtbij ontmoet je pure natuur en schoonheid. Op zaterdag 23 oktober van 15.00 – 18.00 uur is er forest bathing in Landgoed De Tempel.

BOSBAD TROMPENBURG

9/10/2021

Dompel je onder in Trompenburg en kom in contact met bomen, bloemen, water en aarde.. Dichtbij dennen, sparren of cipressen ervaren jullie de essentie van bosbadderen, een natuurlijke ‘douche’ in de weldadige stoffen die bomen produceren. Op zaterdag 9 oktober van 10.00-13.00 is er forest bathing in het mooie Trompenburg.

3/10/2021

BOSBAD LANDGOED DE TEMPEL

Houd je van hoge oude bomen? De schoonheid van landgoederen? De weelderige tuinaanleg van tijden lang geleden? Dan is dit jouw bos. Je komt op een betoverende locatie terecht die je (nog) in geen reisgids tegen komt. De Tempel is een verscholen groene parel in de drukke Randstad. Uit de verte hoor je het geraas van het moderne leven, van dichtbij ontmoet je pure natuur en schoonheid. Op zondag 3 oktober van 16.00 – 19.00 uur is er forest bathing in Landgoed De Tempel.

28/9/2021

BEUKENBOS HOEK VAN HOLLAND

Houd je van hoge oude bomen? De geur van naaldbomen? De koelte en de stilte onder een dak van bladeren? Dan is dit jouw bos. Je komt op een geweldige locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt. Op woensdag 29 september van 13.00 – 16.00 uur is er forest bathing in het mooie duinbos.

HERFSTFAIR TROMPENBURG

Op 25 en 26 september 2021 kunt u een Bosbad Lab beleven. De gezellige Herfstfair van Trompenburg is een ideale setting om eens kennis te maken met forest bathing.

Bosbad Lab’s duren een half uur a een uur afhankelijk van uw gids. Ze betoveren, verleiden en informeren. Wilde u altijd al meer weten over forest bathing dan is dit een ideale kennismaking. Alle highlights van een echt bosbad in een tijdcapsule. Dat is gezellig, gezond en hartstikke leuk.

23/9/2021

BOSBAD LANDGOED DE TEMPEL

Houd je van hoge oude bomen? De schoonheid van landgoederen? De weelderige tuinaanleg van tijden lang geleden? Dan is dit jouw bos. Je komt op een betoverende locatie terecht die je (nog) in geen reisgids tegen komt. De Tempel is een verscholen groene parel in de drukke Randstad. Uit de verte hoor je het geraas van het moderne leven, van dichtbij ontmoet je pure natuur en schoonheid. Op donderdag, 23 september van 16.00 – 19.00 uur is er forest bathing in Landgoed De Tempel.

INTERNATIONAL FOREST BATHING DAY

TROMPENBURG

11/09/2021

Op International Forest Bathing Day zijn er overal ter wereld bosbaden. Ter gelegenheid van deze dag is er € 5,- euro korting voor alle deelnemers.

Dompel je onder in de natuurbeleving van Trompenburg en kom in contact met bomen, bloemen, water en aarde.. Dichtbij dennen, sparren of cipressen ervaren jullie de essentie van bosbadderen, een natuurlijke ‘douche’ in de weldadige stoffen die bomen produceren.  U kunt van 12-15 uur terecht

11/09/2021

INTERNATIONAL FOREST BATHING DAY

LANDGOED DE TEMPEL

Op International Forest Bathing day zijn er overal ter wereld bosbaden. Ter gelegenheid van deze dag is er € 5,- euro korting voor alle deelnemers. Zaterdag, 11 september van 10-13 uur

Houd je van hoge oude bomen? De schoonheid van landgoederen? De weelderige tuinaanleg van tijden lang geleden? Dan is dit jouw bos. Je komt op een betoverende locatie terecht die je (nog) in geen reisgids tegen komt. De Tempel is een verscholen groene parel in de drukke Randstad. Uit de verte hoor je het geraas van het moderne leven, van dichtbij ontmoet je pure natuur en schoonheid.

6/09/2021

BOSBAD LANDGOED DE TEMPEL

Houd je van hoge oude bomen? De schoonheid van landgoederen? De weelderige tuinaanleg van tijden lang geleden? Dan is dit jouw bos. Je komt op een betoverende locatie terecht die je (nog) in geen reisgids tegen komt. De Tempel is een verscholen groene parel in de drukke Randstad. Uit de verte hoor je het geraas van het moderne leven, van dichtbij ontmoet je pure natuur en schoonheid. Op maandag 6 september van 18- 21uur is er forest bathing in Landgoed De Tempel.

5/9/2021

BEUKENBOS HOEK VAN HOLLAND

Houd je van hoge oude bomen? De geur van naaldbomen? De koelte en de stilte onder een dak van bladeren? Dan is dit jouw bos. Je komt op een geweldige locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt. Op zondag 5 september van 13-16 uur is er forest bathing in het mooie duinbos.

BOSBAD TROMPENBURG

28/9/2021

Dompel je onder in Trompenburg en kom in contact met bomen, bloemen, water en aarde.. Dichtbij dennen, sparren of cipressen ervaren jullie de essentie van bosbadderen, een natuurlijke ‘douche’ in de weldadige stoffen die bomen produceren. Op zaterdag 9 oktober van 10-13 uur is er forest bathing in het mooie Trompenburg.

BOSBAD AAN DE ROTTE

Tijdelijk niet te boeken

De kleuren van het landschap maken de charme uit van dit veenlandschap met zijn stille meertjes, hoge rietkragen en berken . Ten oosten van Rotterdam pal langs de Rotte ligt het Nessebos. Zo ongeveer zou het landschap er vroeger uit kunnen hebben gezien. Tegelijkertijd is alles wat je hier tegenkomt ook op ‘doorreis’ in zijn eigen tempo. Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk bosbad.

Wil je eens alleen of met een paar vrienden bosbadderen? Dan kun je ook voor de Bosbadder-rugtas kiezen.

Tip van MelO

close

IK MELD ME AAN VOOR BOSBAD NIEUWS

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info

close

IK MELD ME AAN VOOR BOSBAD NIEUWS

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info