Categorieën

Agenda

Hoe werkt dit? Kies uw plek en datum via de button. zodra u op verzend heeft gedrukt krijgen wij een bericht en sturen we u binnen enkele dagen de boeking- en betaalinfo.

zaterdag, 20 november 2021

NIEUW: BOSBAD OP DE LANDTONG

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg. Eindeloos struinen, de reusachtige zeeschepen langs zien varen, en een kudde Schotse hooglanders of Konikpaarden begroeten. Wie van ruige natuur ver weg van alle stedelijkheid houdt is de landtong het juweeltje bij uitstek. waar kun je beter in contact komen met de natuurlijke wereld dan hier? Ga je mee? Zaterdag, 20 november van 13.00 – 16.00 uur.

21/11/2021

BOSBAD LANDGOED DE TEMPEL

Houd je van hoge oude bomen? De schoonheid van landgoederen? De weelderige tuinaanleg van tijden lang geleden? Dan is dit jouw bos. Je komt op een betoverende locatie terecht die je (nog) in geen reisgids tegen komt. De Tempel is een verscholen groene parel in de drukke Randstad. Uit de verte hoor je het geraas van het moderne leven, van dichtbij ontmoet je pure natuur en schoonheid. Op zondag, 21 november van 10.00 – 13.00 uur is er forest bathing in Landgoed De Tempel.

27/11/2021

BOSBAD TROMPENBURG

Dompel je onder in Trompenburg en kom in contact met bomen, bloemen, water en aarde.. Dichtbij dennen, sparren of cipressen ervaren jullie de essentie van bosbadderen, een natuurlijke ‘douche’ in de weldadige stoffen die bomen produceren. Op zaterdag, 27 november van 10.00 – 13.00 is er forest bathing in het mooie Trompenburg.

28/11/2021

BEUKENBOS HOEK VAN HOLLAND

Houd je van hoge oude bomen? De geur van naaldbomen? De koelte en de stilte onder een dak van bladeren? Dan is dit jouw bos. Je komt op een geweldige locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt. Op zondag, 28 november van 13.00 tot 16.00 uur is er forest bathing in het mooie duinbos.

1/12/2021

BOSBAD TROMPENBURG

Dompel je onder in Trompenburg en kom in contact met bomen, bloemen, water en aarde.. Dichtbij dennen, sparren of cipressen ervaren jullie de essentie van bosbadderen, een natuurlijke ‘douche’ in de weldadige stoffen die bomen produceren. Op woensdag, 1 december van 10.00 – 13.00 is er forest bathing in het mooie Trompenburg.

10/12/2021

BOSBAD LANDGOED DE TEMPEL

Houd je van hoge oude bomen? De schoonheid van landgoederen? De weelderige tuinaanleg van tijden lang geleden? Dan is dit jouw bos. Je komt op een betoverende locatie terecht die je (nog) in geen reisgids tegen komt. De Tempel is een verscholen groene parel in de drukke Randstad. Uit de verte hoor je het geraas van het moderne leven, van dichtbij ontmoet je pure natuur en schoonheid. Op vrijdag, 10 december van 13.00 – 16.00 uur is er forest bathing in Landgoed De Tempel.

zondag, 19 december2021

NIEUW: BOSBAD OP DE LANDTONG

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg. Eindeloos struinen, de reusachtige zeeschepen langs zien varen, en een kudde Schotse hooglanders of Konikpaarden begroeten. Wie van ruige natuur ver weg van alle stedelijkheid houdt is de landtong het juweeltje bij uitstek. waar kun je beter in contact komen met de natuurlijke wereld dan hier? Ga je mee? Zondag, 19 december van 13.00 – 16.00 uur.

oranje paddenstoel

26/12/2021

2E KERSTDAG: BOSBAD MEIJENDEL

Meijendel heeft een van de mooiste bos en duingebieden van Nederland. Houd je van hoge oude naaldbomen? wil je kennismaken met de gastvrijheid van eiken? Jouw plekje ontdekken tussen de tere grassen en de stoere struiken? Dan moet je eens aan bosbaden in Meijendel denken. We hebben een van de fijnste (spreek: rustigste) plekjes voor jullie gevonden. Op zondag 5 september van 13-16 uur is er forest bathing in het mooie duinbos.

26 december van 13.00 tot 16.00 uur

29/12/2021

BOSBAD TROMPENBURG

Dompel je onder in Trompenburg en kom in contact met bomen, bloemen, water en aarde.. Dichtbij dennen, sparren of cipressen ervaren jullie de essentie van bosbadderen, een natuurlijke ‘douche’ in de weldadige stoffen die bomen produceren. Op woensdag, 29 december van 10.00 – 13.00 is er forest bathing in het mooie Trompenburg.

31/12/2021

BEUKENBOS HOEK VAN HOLLAND

Houd je van hoge oude bomen? De geur van naaldbomen? De koelte en de stilte onder een dak van bladeren? Dan is dit jouw bos. Je komt op een geweldige locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt. Op vrijdag, 31 december van 13.00 – 16.00 uur is er forest bathing in het mooie duinbos.

6/11/2021

BOSBAD LANDGOED DE TEMPEL

Houd je van hoge oude bomen? De schoonheid van landgoederen? De weelderige tuinaanleg van tijden lang geleden? Dan is dit jouw bos. Je komt op een betoverende locatie terecht die je (nog) in geen reisgids tegen komt. De Tempel is een verscholen groene parel in de drukke Randstad. Uit de verte hoor je het geraas van het moderne leven, van dichtbij ontmoet je pure natuur en schoonheid. Op zaterdag, 6 november van 14.00 – 17.00 uur is er forest bathing in Landgoed De Tempel.

5/11/2021

NIEUW: BOSBAD OP DE LANDTONG

Ver achter de havens, achter het dorpje Rozenburg ligt ene sprookjesachtige wildernis: de landtong kleuren van het landschap maken de charme uit van dit veenlandschap met zijn stille meertjes, hoge rietkragen en berken . Ten oosten van Rotterdam pal langs de Rotte ligt het Nessebos. Zo ongeveer zou het landschap er vroeger uit kunnen hebben gezien. Tegelijkertijd is alles wat je hier tegenkomt ook op ‘doorreis’ in zijn eigen tempo. Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk bosbad.

Dag van de Stilte 31/10/2021

BOSBAD TROMPENBURG

Dompel je onder in Trompenburg en kom in contact met bomen, bloemen, water en aarde.. Dichtbij dennen, sparren of cipressen ervaren jullie de essentie van bosbadderen, een natuurlijke ‘douche’ in de weldadige stoffen die bomen produceren. 

Op zondag, 31 oktober van 10.00 – 13.00 is de Dag Van De Stilte. Jullie bosbad heeft daardoor een extra dimensie in het mooie Trompenburg.

29/9/2021

BEUKENBOS HOEK VAN HOLLAND

Houd je van hoge oude bomen? De geur van naaldbomen? De koelte en de stilte onder een dak van bladeren? Dan is dit jouw bos. Je komt op een geweldige locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt. Op woensdag 29 september van 13.00 – 16.00 uur is er forest bathing in het mooie duinbos.

23/10/2021

BOSBAD LANDGOED DE TEMPEL

Houd je van hoge oude bomen? De schoonheid van landgoederen? De weelderige tuinaanleg van tijden lang geleden? Dan is dit jouw bos. Je komt op een betoverende locatie terecht die je (nog) in geen reisgids tegen komt. De Tempel is een verscholen groene parel in de drukke Randstad. Uit de verte hoor je het geraas van het moderne leven, van dichtbij ontmoet je pure natuur en schoonheid. Op zaterdag 23 oktober van 15.00 – 18.00 uur is er forest bathing in Landgoed De Tempel.

20/10/2021

BOSBAD MEIJENDEL

Meijendel heeft een van de mooiste bos en duingebieden van Nederland. Houd je van hoge oude naaldbomen? wil je kennismaken met de gastvrijheid van eiken? Jouw plekje ontdekken tussen de tere grassen en de stoere struiken? Dan moet je eens aan bosbaden in Meijendel denken. We hebben een van de fijnste (spreek: rustigste) plekjes voor jullie gevonden. Op zondag 5 september van 13-16 uur is er forest bathing in het mooie duinbos.

woensdag 20 oktober van 10.00 tot 13.00 uur

BOSBAD TROMPENBURG

9/10/2021

Dompel je onder in Trompenburg en kom in contact met bomen, bloemen, water en aarde.. Dichtbij dennen, sparren of cipressen ervaren jullie de essentie van bosbadderen, een natuurlijke ‘douche’ in de weldadige stoffen die bomen produceren. Op zaterdag 9 oktober van 10.00-13.00 is er forest bathing in het mooie Trompenburg.

3/10/2021

BOSBAD LANDGOED DE TEMPEL

Houd je van hoge oude bomen? De schoonheid van landgoederen? De weelderige tuinaanleg van tijden lang geleden? Dan is dit jouw bos. Je komt op een betoverende locatie terecht die je (nog) in geen reisgids tegen komt. De Tempel is een verscholen groene parel in de drukke Randstad. Uit de verte hoor je het geraas van het moderne leven, van dichtbij ontmoet je pure natuur en schoonheid. Op zondag 3 oktober van 16.00 – 19.00 uur is er forest bathing in Landgoed De Tempel.

BOSBAD AAN DE ROTTE

Tijdelijk niet te boeken

De kleuren van het landschap maken de charme uit van dit veenlandschap met zijn stille meertjes, hoge rietkragen en berken . Ten oosten van Rotterdam pal langs de Rotte ligt het Nessebos. Zo ongeveer zou het landschap er vroeger uit kunnen hebben gezien. Tegelijkertijd is alles wat je hier tegenkomt ook op ‘doorreis’ in zijn eigen tempo. Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk bosbad.

Wil je eens alleen of met een paar vrienden bosbadderen? Dan kun je ook voor de Bosbadder-rugtas kiezen.

Tip van MelO

close

IK MELD ME AAN VOOR BOSBAD NIEUWS

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info

close

IK MELD ME AAN VOOR BOSBAD NIEUWS

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info