Bosbad voor bedrijf en team

Gezondheid en welzijn voor bedrijven en teams: 5 x bosbaden voor de meer zakelijke markt.

Natuurlijk heeft jullie bedrijf gezondheid hoog in het vaandel. Je wilt meer energie en dat je mensen beter in hun vel zitten. Een bosbad kan een baken zijn op de weg naar vitaliteit en geeft een frisse kijk op waar je staat en waar je heen wilt.

Ons corporate programma is geschikt voor bedrijfsleven, onderwijs en welzijnsorganisaties. Ontdek de weldadige effecten van bosbaden. Een bosbad brengt jullie in contact met elkaar en de natuur. Jullie ervaring en plezier staat centraal bij de bedrijfsuitjes.

3. bosbad Lab tijdens congres of meeting

Een bosbad Lab is een perfecte interventie op congressen, beurzen en zakelijke bijeenkomsten. Het reactiveert en stimuleert creatief denken. Bij een Lab wordt gewerkt met alle ingrediƫnten die een bosbad zo weldadig maken, maar dan korter.

4. bosbadpad

Heeft u een leuke groene omgeving rondom uw bedrijf en wilt u dat deze beter word benut? Informeer dan naar mogelijkheden omtrent forest bathing trails of bosbadpaden.

5. uitje met de club

Voor sociƫteiten en clubs, verenigingen en groepen vrienden en families. Speciaal voor jullie hebben we een ontspannen aanbod waar entertainment en uitwisseling centraal staat. Veel plezier op jullie bosbad!

Weet u nog niet zo goed wat u zoekt of wilt u meer info? We kijken graag samen met u welk aanbod past.