TAKE ME TO THE TREES

Ga je deze fantastische reis aan? Laat je maar verleiden tot onverwachte ontmoetingen en ontdek de diepte van jouw unieke band met de natuur.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midzomer bosbad in Vlaardingen

juni 17 @ 10:00 13:00 CEST

Kom bosbaden in Vlaardingen met de bosbadcoach.

Midzomer: Het bloemrijke grasland in de Vlietlanden staat nog volop in bloei, en de spechten in de Broekpolder zorgen voor hun nageslacht. Toch zijn de eerste tekenen van de naderende winter er ook al. Dat maakt dit zo’n bijzondere tijd van het jaar.

Net als de natuur kent ook de mens zijn cycli van groeien, bloeien en weer terugtrekken. De mens is immers natuur en in een bosbad kan je de verbondenheid met de natuur weer ervaren.

Ada de Vette ‘de bosbadcoach’ neemt je mee op pad in jouw eigen persoonlijke mini-avontuur. Niet als coach, maar als facilitator in de verbinding van jou met de natuur. Door de uitnodigingen die je krijgt, ga je met al je zintuigen op in de sferen van het landschap.

De Broekpolder is een bijzondere plek in het Midden-Delflandgebied. Aan de ene kant het oude cultuurlandschap, met water, wilgen en bloemrijk grasland, aan de andere kant het recreatiegebied met lange lanen, hoge bomen en Schotse hooglanders. Je kan het allemaal gaan ontdekken in dit bosbad.

Ada de Vette

0683224805

Bekijk de site van Organisator

Broekpolder Vlaardingen

Watersportweg
Vlaardingen,
+ Google Maps

Hey, hoe was je bosbad? laat van je horen!

Führungen

Wir spechen Deutsch. Ein Großteil unseres Angebotes ist auch auf Deutsch zu buchen, die öffentlichen Waldbader sind auf Holländisch. Oftmals sind unsere Führer gerne bereit für sie zu übersetzen. Bitte lassen Sie uns beizeiten wissen wenn Sie auf Deutsch begleitet werden wollen.

Guided Tours

We speak English – Most of our programs can be booked in English. The exception being the public tours. These are in Dutch. Some of our guides are more than happy though to translate for you, please let us know in advance what language requirement you have.