Boek je bosbad
Als je toe bent aan tijd voor jezelf, dan is een bosbad precies wat je nodig hebt. Je gids begeleidt je bij een milde reis in de natuur. Lees hier wat je kunt verwachten van je bosbad.
Je ontvangt binnen enkele dagen alle info over je boeking. We hebben geen automatische mailservice.

o

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Blue Monday Bosbad

15 januari 2024 | 13:30 16:00 CET

Neem de proef op de som: helpt bosbaden tegen de Blue Monday dip. Op 15 januari gaan we precies dat uitzoeken. Doe je ook mee met de test? Dan krijg je er 2 bosbaden bij cadeau.

Blue Monday heeft de reputatie om de meest depri dag van het jaar te zijn, de bankrekening is leeg, het is grijs buiten en de feesten van de jaarwisseling zijn een gepasseerd station. Wat een fantastische gelegenheid om eens te testen wat er waar is van de stelling dat je zo vrolijk en evenwichtig wordt van forest bathing.

Meten en weten

Als deelnemer krijg je in de dagen voorafgaand aan je bosbad een speciale vragenlijst opgestuurd. Deze is door de meest voorname Shinrin Yoku onderzoeker Dr. Qing Lee ontwikkeld en kan als een gemoedsscan worden gezien. Als door INFOM (International Society of Nature and Forest Medicine) gediplomeerde organisatie mogen wij deze meetmethodiek inzetten. Deelname is uiteraard vrijwillig en desgewenst anoniem.

Cadeautje

Als je de vragenlijst 3 x invult, 1 x voor je bosbad, 1 x na afloop en een laatste keer tussen 5 en 10 dagen na je bosbad krijg je zelfs 2 gratis vouchers voor een bosbad, leuk als cadeau of om eens een vriend(in ) te trakteren. Bij bosbaden hebben we ook een formule, namelijk bos + jij = happy match. Ga mee en leer hoe je eens en voor altijd Blue Monday kunt verbannen.

Blue Monday remedie

Je voelt je net zo licht en geactiveerd na een bosbad als na een fijne vakantie. Je kunt je aandacht richten op wat jij belangrijk vindt. Spanning en obsessieve gedachten laten je los, je ervaart de verbinding met je omgeving en geniet van het moment. Forest bathing is vooral voor stadsmensen een goede methode om tot rust te komen en het welbevinden een boost te geven.

Wat is bosbaden precies?

Je bosbad neemt je mee op natuurreis in Trompenburg Arboretum en Tuinen. In de wintertijd is Trompenburg van bijzondere schoonheid. Laat de natuur je lichaam en je ziel raken. Vanaf de start lopen jullie naar een rustige plek in het groen. Hier kom je aan, met een korte meditatie die Power of Present wordt genoemd, dit doet aan mindfulness denken maar is naar buiten gericht in plaats van naar binnen. Dan begint jouw eigen authentieke natuurreis. Soms leg je maar een kort stuk af, maar deze meters zijn vol gewaarwordingen en zintuigelijke sensaties. Spiegels, comfortabele zitkussens en een Japans georiënteerde theesessie zijn inbegrepen.

Kom je?

Meld je nu aan en kom bosbadderen in Trompenburg. Na je aanmelding sturen we je alle extra info. Hier kun je ook aangeven of je in aanmerking wilt komen voor de 2 tegoedbonnen.

Blue Monday Bosbad

Totaal: € -

Heb je een Rotterdampas, dan krijg je 25% korting

Totaal: € -

Gudrun Feldkamp

0644377900

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Honingerdijk 86
Rotterdam,

Reacties zijn gesloten.


Extra
Heb je behoefte aan speciale voorzieningen of zoek je een bosbad dat beter toegankelijk is? Laat het ons gerust weten. Geef ook aan of je dieetwensen hebt.
Waldbaden
Wir spechen Deutsch. Bitte lassen Sie uns zeitnah wissen wenn Sie auf Deutsch begleitet werden möchten.
Forest bathing
We speak English. Our guides are happy to provide an English spoken forest bathing for you.