TAKE ME TO THE TREES

Ga je deze fantastische reis aan? Laat je maar verleiden tot onverwachte ontmoetingen en ontdek de diepte van jouw unieke band met de natuur.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bosbad Hoek van Holland

augustus 7 @ 10:00 13:00 CEST

Houd je van hoge oude bomen? De geur van naaldbomen? De koelte en de stilte onder een dak van bladeren? Dan is dit jouw bos. Je komt op een geweldige locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt.

Jullie komen op een locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt. Dit bos in Hoek van Holland is een prachtige plek voor een bosbad. Je gaat een verrassende band aan met de natuur.

Bosbadderen is geïnspireerd op het Japanse gebruik shinrin yoku. Wetenschappers van over de hele wereld zijn het erover eens dat forest bathing resulteert in een sterker immuun systeem, minder stress en verbeterde cognitieve prestaties. Ondertussen is een bosbad vooral heerlijk om te doen.

Met zwemmen hebben de activerende wandelingen trouwens niets te maken, wel met jezelf onderdompelen in de natuur. Jullie gidsen nemen je mee op reis, aan de hand van ervaringen ga je op je eigen authentieke manier een nieuwe relatie aan met de natuurlijke wereld.

Een bosbad heeft niets met baden van doen, laat je zwempak maar thuis. Je neemt een figuurlijk bad in de atmosfeer van het bos. Als je dat op de juiste manier doet dan heeft dat het effect van een fijne vakantie.

Je gaat op natuurreis in je eigen regio, we hebben de mooiste plekjes uitgezocht. Na een bosbad kun je je aandacht weer richten op wat jij belangrijk vindt. Spanning en obsessieve gedachten laten je los, je ervaart de verbinding met je omgeving en geniet van het moment.

De wandelingen zijn geschikt voor mensen zonder outdoor ervaring. Voor rolstoelen zijn de paden in het duin helaas niet geschikt.

Extra tip: Bij de Helmweg staat een viskeet met uitstekende gebakken visjes.

€32

Meldt u aan en wij informeren u snel over uw bosbadder experience.

Meer datums voor bosbaden in Hoek van Holland

Hoek van Holland, zondag 12 juni 2022

Hoek van Holland, vrijdag 26 augustus 2022

Hoek van Holland

Helmweg 7
Hoek van Holland, 3151 HE
+ Google Maps

Hey, hoe was je bosbad? laat van je horen!

Führungen

Wir spechen Deutsch. Ein Großteil unseres Angebotes ist auch auf Deutsch zu buchen, die öffentlichen Waldbader sind auf Holländisch. Oftmals sind unsere Führer gerne bereit für sie zu übersetzen. Bitte lassen Sie uns beizeiten wissen wenn Sie auf Deutsch begleitet werden wollen.

Guided Tours

We speak English – Most of our programs can be booked in English. The exception being the public tours. These are in Dutch. Some of our guides are more than happy though to translate for you, please let us know in advance what language requirement you have.