TAKE ME TO THE TREES

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

BOSBAD 16 juli – Hoek van Holland

juli 16 10:00 13:00

Houd je van hoge oude bomen? De geur van naaldbomen? De koelte en de stilte onder een dak van bladeren? Dan is dit jouw bos. Je komt op een geweldige locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt. Jullie komen op een locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt. Dit bos in Hoek van Holland is een prachtige plek voor een bosbad. Je gaat een verrassende band aan met de natuur.

Bosbadderen is geïnspireerd op het Japanse gebruik shinrin yoku. Wetenschappers van over de hele wereld zijn het erover eens dat forest bathing resulteert in een sterker immuun systeem, minder stress en verbeterde cognitieve prestaties. Ondertussen is een bosbad vooral heerlijk om te doen. Met zwemmen hebben de activerende wandelingen trouwens niets te maken, wel met jezelf onderdompelen in de natuur.

Jullie gidsen nemen je mee op reis, aan de hand van ervaringen ga je op je eigen authentieke manier een nieuwe relatie aan met de natuurlijke wereld. De wandelingen zijn geschikt voor mensen zonder outdoor ervaring. Voor rolstoelen zijn de paden in het duin helaas niet geschikt.

Extra tip: Bij de Helmweg staat een viskeet met uitstekende gebakken visjes.

Een bosbad kost € 32,-

Meldt u aan en wij informeren u snel over uw bosbad

Hoek van Holland

Helmweg 7
Hoek van Holland, 3151 HE
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.