Forest bathing tot in de puntjes verzorgd. Je Bosbadgids is je toegewijde begeleider.
Je ontvangt binnen enkele dagen alle info over je boeking. We hebben geen automatische mailservice.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nacht van de Nacht bosbad

28 oktober | 17:30 20:00 CEST

Het eiland van Brienenoord is een sprookjesachtige plek voor een onvergetelijke Nacht van de nacht bosbad. Ongetemde natuur doet ons mensen zo goed, op deze avond is het volle maan, we zijn omringd door licht maar op het eiland voel je de zachte mantel van het duister om je heen vallen.

Nacht van de nacht

Op 28 oktober is de Nacht van de Nacht. De zon gaat om half zeven onder, de volle maan rijst. We beleven de overgang tussen dag en nacht aan de zacht glooiende oever van de Maas. Je ervaart hoe de geuren veranderen en de geluiden scherper worden, je ziet de schimmen van nachtdieren en ruikt de geuren van de nacht. Dit bosbad is anders dan alle andere. We vertragen en nemen nog meer waar. In het donker verbetert de sensorische ervaring en dit resulteert in gedenkwaardige sessies.

Kom heerlijk bosbaden!

Voor sommige mensen is forest bathing gewoon een heerlijke middag in de natuur, voor anderen is het een diepe ervaring die verandering brengt. Wat je ook beleeft, je hoeft je niet in te beelden dat er een verbinding is tussen jou en de natuurlijke wereld, je voelt en ervaart haar met al je zintuigen. Juist in deze tijd waar veel mensen last hebben van stress en gebrek aan focus is dat helend, je wordt er vrolijk van, soms uitgelaten en je kunt je voelen alsof er een zware last van je schouders is. Wetenschappers zeggen dat je tot ruim een week na een bosbad nog de effecten ervan op je hormoonhuishouding kunt aflezen, net of je even heerlijk een weekje met vakantie bent geweest.

Laat los

Bosbaden is meer dan jezelf even loskoppelen van alle technologie en de ruis van het moderne leven, het stelt je in staat je te verbinden met iets dat zoveel groter is dan wijzelf. Je stemt af op een diepere wijsheid. Noem het intuïtie, de natuur of het universum – het heeft precies die boodschap voor je die jij op dat moment nodig hebt. We leren om de boodschappen te horen en te integreren in ons leven. Dat maakt het mogelijk om te helen en weer een te worden met onze eigen oorspronkelijke natuur en te luisteren naar wat de aarde met ons wil delen.

Forest Bathing komt van het Japanse shinrin yoku, wat ‘weelderig verblijf onder de bomen’ betekent. Het heeft aspecten die aan mindfulness doen denken, maar is meer naar buiten gericht dan naar binnen. Shinrin Yoku is een wetenschappelijk bewezen methode om hartslag en bloeddruk te verlagen, stress te verminderen, het immuunsysteem te stimuleren en je algehele welzijn te verbeteren. Wat is bosbaden precies? We hebben hier de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Prijs

Een bosbad kost €49, met een Rotterdampas betaal je € 37,- (25% korting).

Eenmalig is er een kortingsactie voor Linkedin relaties van Gudrun Feldkamp

Toegang tot het eiland is vrij, maar je moet wel betaald parkeren en het OV is gestremd.

Paytium Code:

Totaal: € -

Heb je een Rotterdampas? Dan krijg je 25% korting

Paytium Code:

Totaal: € -

LinkedIn relatie van Gudrun Feldkamp? Dan krijg je 50%korting

Paytium Code:

Totaal: € -

Gudrun Feldkamp

0644377900

Eiland van Brienenoord

Brug Zuiddiepje
Rotterdam,
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.

Heb je behoefte aan speciale voorzieningen of zoek je een bosbad dat beter toegankelijk is? Laat het ons gerust weten.

Waldbaden
Wir spechen Deutsch. Bitte lassen Sie uns zeitnah wissen wenn Sie auf Deutsch begleitet werden möchten.

Forest bathing
We speak English. Our guides are happy to provide an English spoken forest bathing for you.