Shinrin Yoku tot in de puntjes verzorgd.Je Bosbadgids is je toegewijde begeleider.
Je ontvangt binnen enkele dagen alle info over je boeking. We hebben geen automatische mailservice.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Outdoor Office Day

15 juni | 11:00 14:00 CEST

De Outdoor Office Day is dit jaar is op 15 juni. Ons voorstel voor jullie: ga bosbaden in de stadsnatuur, alleen of met je team. We hebben voor jullie een speciaal Outdoor Office Bosbad in de stadsnatuur ontworpen.

Van Grijs naar Groen

Voor een groen en gezond leven is een gezonde lichaam en een ontspannen mindset onmisbaar, daar kan een bosbad bij helpen. Eigenlijk zorgt elke pauze in het groen voor verhoogde concentratie, toegenomen energie en creativiteit. Een bosbad versterkt deze effecten en wel langdurig. We gaan dat desgewenst met een kleine test voor jullie concreet maken. Bij een bosbad daalt het stresshormoon cortisol, ervaren deelnemers gevoelens van geluk en ontspanning met als resultaat een geactiveerd gevoel dat soms tot twee weken aan kan houden: net een kleine vakantie.

Op Outdoor Office Day nodigen we jullie uit voor een bosbad in de stadsnatuur. Je ontdekt dat er ook in het stadscentrum verscholen groene parels te vinden zijn. We starten ter hoogte van de Schouwburg.

Zo gezond is bosbaden

En waar blijft de vitaliteit? vraag je nu misschien af. Bosbaden is onwijs gezond, tonen wetenschappers van over de hele wereld aan. Het effect op je stress is vergelijkbaar met een korte vakantie. Mensen piekeren minder, slapen beter en hebben gevoelens van diep geluk. En dat in een middagje.

Daarom: ga fijn bosbaden. Deskundige gidsen staan klaar om jullie te begeleiden. In Zuid-Holland kun je terecht bij bosbadderen.nl

Deelname kost €35,- met Rotterdampas 25% korting dus € 26,25

Voor groepen: Neem contact op via het formulier en we zorgen voor een activerende natuurervaring net buiten de ‘office’.

Reacties zijn gesloten.

Toegankelijkheid
Heb je behoefte aan speciale voorzieningen of zoek je een bosbad dat beter toegankelijk is? Laat het ons gerust weten.

Waldbaden
Wir spechen Deutsch. Bitte lassen Sie uns zeitnah wissen wenn Sie auf Deutsch begleitet werden möchten.

Forest bathing
We speak English. Our guides are happy to provide an English spoken forest bathing for you.