TAKE ME TO THE TREES

Ga je deze fantastische reis aan? Laat je maar verleiden tot onverwachte ontmoetingen en ontdek de diepte van jouw unieke band met de natuur.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rotterdam: Bosbad op Buitenplaats de Tempel

juli 9 @ 10:00 13:00 CEST

Geef jezelf en/of een ander een bosbad kado en laat je verassen op deze wandeling.

Bij forest bathing of bosbaden ontdek je de natuur op een onverwacht nieuwe manier. Met zwemmen hebben de activerende wandelingen niets te maken, wel met jezelf onderdompelen in de natuur. Door te vertragen en alle zintuigen in te zetten, kunnen we een verbinding met de natuur opmerken die ons misschien ons hele leven is ontgaan. Er is geen goede of foute manier om het te doen en het is geweldig voor alle leeftijden. Kom en ervaar het voor jezelf.

Houd je van hoge bomen? De schoonheid van landgoederen? De weelderige tuineaanleg van tijden lang geleden? Dan is dit jouw bos. Je komt op een betoverende locatie terecht die je (nog) in geen reisgids tegenkomt. De Tempel is een verscholen groene parel in de drukke Randstad. In de verte hoor je het geraas van het moderne leven, van dichtbij ontmoet je pure natuur en schoonheid.

€36 + parkeerkosten voor als je met de auto komt ( gratis voor leden Natuurmonumenten)

Marijke Lammers

Buitenplaats de Tempel

West-Abtspolderseweg, 3046 NJ Rotterdam + Google Maps

Kijk ook op de agenda van Natuurmonumenten

Hey, hoe was je bosbad? laat van je horen!

Führungen

Wir spechen Deutsch. Ein Großteil unseres Angebotes ist auch auf Deutsch zu buchen, die öffentlichen Waldbader sind auf Holländisch. Oftmals sind unsere Führer gerne bereit für sie zu übersetzen. Bitte lassen Sie uns beizeiten wissen wenn Sie auf Deutsch begleitet werden wollen.

Guided Tours

We speak English – Most of our programs can be booked in English. The exception being the public tours. These are in Dutch. Some of our guides are more than happy though to translate for you, please let us know in advance what language requirement you have.