Boek

Boek hier je forest bathing.

Of lees eerst meer over hoe zo’n bosbad gaat.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sakura – de kersenbloesemtijd

15 april | 13:00 16:00 CEST

De kersenbloesem is zo ongelofelijk mooi en de bloeiperiode zo kort. Een bosbad is wel de beste manier om hierin op te gaan. De bloei van de Japanse kersenbloesem, de sakura staat voor een periode van vreugde, de wedergeboorte van moeder natuur na het afsterven in de winter en de oorsprong van het leven. Intussen worden er overal op de wereld kersenbloesemevents gehouden.

Sakura in Hoek van Holland

Je Sakura bosbad is in een van de mooiste natuurgebieden van onze regio. Hier kun je bomen zien zoals ze nergens anders mogen groeien. Geniet van de rijke geuren van de bloesem en het heldere licht dat de rijke kleuren laat sprankelen.

Je gaat op natuurreis in dit onbekende juweel. Tijdens je bosbad gebruik je al je zintuigen om contact te maken met het moois dat de kersenbloesemtijd te bieden heeft.

Vanaf de start lopen jullie naar een rustige plek. Hier kom je aan, met een korte meditatie. Dan begint jouw eigen authentieke natuurreis. Soms leg je maar een kort stuk af, maar deze meters zijn vol gewaarwordingen en zintuigelijke sensaties.

Wil je meer weten over hoe een bosbad gaat? Lees dan hier verder

We hebben hier ook een link voor je naar andere plekken waar je Sakura, de kersenbloesemtijd kunt genieten.

€32,

Coby van Herk

0628206469

Bekijk de site van Organisator

Waldbaden

Wir spechen Deutsch. Ein Teil unseres Angebotes ist auch auf Deutsch zu buchen. Die öffentlichen Waldbader sind auf Holländisch aber unsere Führer sind gerne bereit für sie zu übersetzen. Bitte lassen Sie uns zeitnah wissen wenn Sie auf Deutsch begleitet werden möchten.

Forest Bathing

We speak English – Most of our programs can be booked in English. The exception being the public tours. These are in Dutch. Some of our guides are more than happy though to translate for you, please let us know in advance what language requirement you have.