Boek hier je bosbad

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stilte in de stad: Het Park

13 november | 13:00 16:00 CET

Op zondag, 13 november begeleidt Gudrun Feldkamp jullie bij een bosbad in het Park bij de Euromast.

Je forest bathing is in het Park bij de Euromast dat nu zijn herfsttooi draagt. Dit park is aangelegd in de Engelse landschapsstijl, wat betekent dat er als het ware is geschilderd met de kleuren, vormen en structuren van de natuur. We ervaren dit seizoen met alle zintuigen en je beleeft hoe de natuurlijke wereld de transitie meemaakt.

Stilte in de stad

Bij de 3 Stilte in de stad bosbaden gaan jullie mee op ontdekkingstocht naar stilte in de herfstnatuur in Rotterdam. Vreugde en mijmering, genot en een beetje afzien gaan hand in hand. Dit klassieke bosbad is in de Japanse Shinrin Yoku stijl.

Shinrin yoku

Een bosbad heeft niets met baden van doen, laat je zwempak maar thuis. Je neemt een figuurlijk bad in de atmosfeer van het bos. De praktijk van forest bathing of Shinrin Yoku komt uit Japan heeft het effect van een fijne vakantie.

Bosbaden is super gezond

Na een bosbad kun je je aandacht weer richten op wat jij belangrijk vindt. Spanning en obsessieve gedachten laten je los, je ervaart de verbinding met je omgeving en voelt je thuis in het moment.

Wetenschappers zijn het erover eens: Forest bathing is goed voor de gezondheid en vooral voor stadsmensen een goede methode om tot rust te komen en het welbevinden een boost te geven. Je voelt je net zo licht en geactiveerd na een bosbad als na een fijne vakantie.

€32 50% korting met Rotterdampas

Gudrun Feldkamp

0644377900

Reacties zijn gesloten.

Wir spechen Deutsch. Ein Teil unseres Angebotes ist auch auf Deutsch zu buchen. Die öffentlichen Waldbader sind auf Holländisch aber oftmals sind unsere Führer gerne bereit für sie zu übersetzen. Bitte lassen Sie uns beizeiten wissen wenn Sie auf Deutsch begleitet werden wollen.

We speak English – Most of our programs can be booked in English. The exception being the public tours. These are in Dutch. Some of our guides are more than happy though to translate for you, please let us know in advance what language requirement you have.