Boek hier je bosbad

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Utrechtse Heuvelrug – Volle Maan bosbad met Stefanie

12 augustus @ 19:00 22:00 CEST

Een bijzondere volle maan – onderdompeling in de natuur. Met al je zintuigen de elementen van de natuur ervaren tijdens volle maan. De dagen waarop de maan vol aan de hemel staat. Hoe ervaar jij jouw kracht op dat moment, jouw energie en creativiteit? Hoe zou het zijn om dit te ervaren door bewust te vertragen? De omgeving in je op te nemen, terwijl maan vol aan de hemel staat… hoe voelt de avondmaanop je gezicht, ruiken de dennen, klinkt het concert van de vogels in de avond, en hoe zien de de herhalende patronen van varens er uit? Proef de rijkdom van het bos. Graag neem ik mee en begeleid ik je om contact te maken met de natuur, als mens, als onderdeel van de natuur. Een bosbad kan je (weer) laten verwonderen, verstillen, een gevoel van verbondenheid en dankbaarheid geven. Ik nodig je uit om deze avond samen met de andere deelnemers een onderdompeling in het bos te ervaren. Op zoek naar een ervaring als deze? Bij interesse kun je mij mailen: stefanie@thuisinhetbos.nu

€40

Thuis in het Bos

Landgoed Zonheuvel, Doorn

Amersfoortseweg 98
Doorn, Nederland
+ Google Maps

Hey, hoe was je bosbad? laat van je horen!

Führungen

Wir spechen Deutsch. Ein Teil unseres Angebotes ist auch auf Deutsch zu buchen. Die öffentlichen Waldbader sind auf Holländisch aber oftmals sind unsere Führer gerne bereit für sie zu übersetzen. Bitte lassen Sie uns beizeiten wissen wenn Sie auf Deutsch begleitet werden wollen.

Guided Tours

We speak English – Most of our programs can be booked in English. The exception being the public tours. These are in Dutch. Some of our guides are more than happy though to translate for you, please let us know in advance what language requirement you have.