Boek hier je bosbad

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrijdag middag Bosbad in het Vroesenpark

30 september | 17:30 19:30 CEST

Puur genot bij een bosbad in het Vroesenpark. In september zijn ze er weer, de verrukkelijke vrijdag middag bosbaden in de mooiste parken van Rotterdam

VrijMibosbaden is een bosbad om de stress van de week los te laten en een heerlijk ontspannen begin van je weekend. Na dit bosbad voel je je geactiveerd en relaxed.

Een bosbad heeft niets met baden van doen, laat je zwempak maar thuis. Je neemt een bad in de atmosfeer van het bos. Als je dat op de juiste manier doet dan heeft dat het effect van een fijne vakantie. Je gaat op natuurreis in Rotterdam. We hebben de mooiste plekjes uitgezocht. Na een bosbad kun je je aandacht weer richten op wat jij belangrijk vindt. Spanning en obsessieve gedachten laten je los, je ervaart de verbinding met je omgeving en geniet van het moment.

Wat is een VrijMibosbad precies?

De unieke events duren hooguit 2 uur maar hebben alle goeds van een klassiek lang bosbad. Vanaf de start lopen jullie naar een rustige plek in het groen. Hier kom je aan met een korte meditatie die Power of Presence wordt genoemd, die doet aan mindfulness denken maar is naar buiten gericht in plaats van naar binnen. Dan begint jouw eigen authentieke natuurreis. Soms leg je maar een kort stuk af, maar deze meters zijn vol gewaarwordingen en zintuigelijke sensaties. Al onze bosbaden zijn zeer verzorgd en inclusief de Japans georiënteerde theeceremonie.

Bosbaden is super gezond

Wetenschappers zijn het erover eens: Forest bathing is goed voor de gezondheid en vooral voor stadsmensen een goede methode om tot rust te komen en het welbevinden een boost te geven. Je voelt je net zo licht en geactiveerd na een bosbad als na een fijne vakantie. Deelnemers zeggen ook wel dat ze zich harmonieus en in evenwicht voelen. Na een bosbad slaapt bijna iedereen beter dan voorheen.

Doe je mee?

VrijMiBosbaden kost €22,- per persoon inclusief theeceremonie. We beginnen op tijd, hoe aardig we je ook vinden, later aansluiten is meestal geen goed idee vanwege de unieke opbouw van de bosbaden. Alle locaties zijn goed bereikbaar met fiets en OV. Na je aanmelding sturen we je de extra info.

€22 full price / korting met Rotterdampas

Gudrun Feldkamp

Vroesenpark

Rotterdam, + Google Maps

Reacties zijn gesloten.

Führungen

Wir spechen Deutsch. Ein Teil unseres Angebotes ist auch auf Deutsch zu buchen. Die öffentlichen Waldbader sind auf Holländisch aber oftmals sind unsere Führer gerne bereit für sie zu übersetzen. Bitte lassen Sie uns beizeiten wissen wenn Sie auf Deutsch begleitet werden wollen.

Guided Tours

We speak English – Most of our programs can be booked in English. The exception being the public tours. These are in Dutch. Some of our guides are more than happy though to translate for you, please let us know in advance what language requirement you have.