Categorieën

Forest bathing Academy

Deel je liefde voor de natuur, vindt je weg als gids.

De eerstvolgende practitioners module start in april 2022. FbA staat voor gediplomeerde trainers, leidt op voor betaalde opdrachten en biedt een brede basis in theorie en praktijk.

Je wordt opgeleid in theorie en praktijk. Reken op intensieve maanden met een pittig curriculum. Je dompelt je onder in de natuurlijke wereld, ondervindt, ervaart, leert door te benoemen en uit te wisselen en te oefenen. Naast de praktijk is er diepgaande theoretische kennis te verwerken aan de hand van wetenschappelijke publicatie bespreken we we de impact van forest bathing op lichaam en geest.

Je trainers

Bij FbA werken senior forest bathing gidsen met een achtergrond in coaching en onderwijs. Voor gespecialiseerde kennis vragen we gastdocenten om een bijdrage te leveren.

De practitioner en de master module zijn het begin van je beroepspraktijk als forest bathing gids. Je mag je na het voltooien van het eerste deel van de opleiding practitioner forest bathing noemen. Na de master module kun je zelfstandig groepen begeleiden waaronder bedrijven en organisaties. Je kunt deelnemers dan ook professioneel begeleiden bij hun forest bathing belevenissen.

Volg de energie!

Per module bestaat de opleiding uit 8 lesdagen van 7 uur op verschillende locaties in de regio Rotterdam. Daarbij loopt u stage en neemt u deel aan bosbaden voor particulieren. Naast het lesaanbod wordt u geacht om diverse taken in uw eigen tijd te doen.

Over FbA

FbA erkent naast de eigen opleidingmodules ook vergelijkbare opleiders. De accreditatie is gebaseerd op het puntensysteem van de mediationopleidingen. De accreditatiepunten laten opdrachtgevers zien dat men met een deskundige gekwalificeerde gids te maken heeft.

close

IK MELD ME AAN VOOR BOSBAD NIEUWS

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info