Categorieën

Forest bathing Academy

Volg de energie!

Vindt je eigen weg als gids. Forest bathing Academy is de beste keus voor wie een opleiding tot forest bathing gids zoekt. FbA staat voor gediplomeerde trainers, leidt op voor betaalde opdrachten en biedt een brede basis in theorie en praktijk. Per jaar zijn er 2 modules practitioners en 2 modules master.

De Forest bathing Academy is de eerste bosbad opleiding in Nederland. Je wordt opgeleid in theorie en praktijk. Reken op een intensieve maanden met een pittig curriculum. Je dompelt je onder in de natuurlijke wereld, ondervindt, ervaart, leert door te benoemen en uit te wisselen en te oefenen. Naast de praktijk is er diepgaande theoretische kennis te verwerken aan de hand van wetenschappelijke publicatie bespreken we we de impact van forest bathing op lichaam en geest. De opleiding is deels virtueel en deels op locatie.

Je trainers

Bij FbA werken senior forest bathing gidsen met een achtergrond in coaching en onderwijs.

De practitioner en de master module zijn het begin van je beroepspraktijk als forest bathing gids. Je mag je na het voltooien van het eerste deel van de opleiding practitioner forest bathing noemen. Na de master module kun je zelfstandig groepen begeleiden waaronder bedrijven en organisaties. Je kunt deelnemers dan ook professioneel begeleiden bij hun forest bathing belevenissen.

Volg de energie!

Per module bestaat de opleiding uit 6 veelal virtuele lessen en 3 bijeenkomsten / dagdelen op locatie. Voor het eerst is er nu een unieke kans om de opleiding in Nederland te doen.

Over FbA

FbA erkent naast de eigen opleidingmodules ook vergelijkbare opleiders. De accreditatie is gebaseerd op het puntensysteem van de mediationopleidingen. De accreditatiepunten laten opdrachtgevers zien dat men met een deskundige gekwalificeerde gids te maken heeft.

close

IK MELD ME AAN VOOR BOSBAD NIEUWS

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

boom
close

IK MELD ME AAN VOOR BOSBAD NIEUWS

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

boom