Categorie├źn

Forest bathing Academy – bosbad gids worden

Deel je liefde voor de natuur, vindt je weg als bosbad gids

Forest Bathing Academy biedt je biedt een brede basis in theorie en praktijk. De gediplomeerde trainers begeleiden je bij je persoonlijk ontwikkeltraject naar betaalde opdrachten toe. De practitioner en master module van de bosbad opleiding zijn het begin van je praktijk als professionele forest bathing gids. De practitioner stelt je in staat om vrienden en kennissen te trakteren op een unieke ervaring met de natuurlijke wereld, de aansluitende master training bereidt je voor op de beroepspraktijk.

Practitioner

De practitioner module van de Forest bathing Academy stelt je in staat om vrienden en kennissen te trakteren op een unieke ervaring met de natuurlijke wereld. Je leert hoe je een bosbad sequentie opbouwt zodat je deelnemers een optimale gezondheidsbevorderende ervaring hebben.

Master

De master module van Forest bathing Academy leidt je op tot professioneel gids die een hoogwaardig bosbad aan kan bieden.Na de master module kun je zelfstandig groepen begeleiden waaronder bedrijven en organisaties. Je kunt deelnemers dan ook professioneel begeleiden bij hun forest bathing belevenissen.

Bij FbA werken senior forest bathing gidsen met een achtergrond in coaching en onderwijs. Voor gespecialiseerde kennis vragen we gastdocenten om een bijdrage te leveren.

Forest bathing Academy leidt professionals op die instaat zijn om groepen van diverse achtergronden een kwalitatief hoogwaardige forest bathing aan te bieden. Lees meer….

Je wordt opgeleid in theorie en praktijk. Reken op intensieve maanden met een pittig curriculum. Je dompelt je onder in de natuurlijke wereld, ondervindt, ervaart, leert door te benoemen en uit te wisselen en te oefenen. Naast de praktijk is er diepgaande theoretische kennis te verwerken aan de hand van vakliteratuur.

Per module bestaat de opleiding uit 8 dagen van 7 uur op verschillende locaties. Daarbij loop je stage en neem je deel aan bosbaden voor particulieren. Naast het lesaanbod word je geacht om diverse taken in de eigen tijd te doen.

We doen er alles aan zodat jij als forest bathing gids krachtig en uniek kunt gidsen en je deelnemers kunt begeleiden bij een onvergetelijke natuurervaring.

Accreditatie

De accreditatie van bosbad gidsen is een teken omtrent hun professionaliteit en maakt inzichtelijk maken welke kwaliteiten bosbad aanbieders hebben. Lees meer…

Per opleidingsmodule verstrekt Forest bathing Academy accreditatie punten. Om als erkend bosbad gids deelnemers te begeleiden dien je over tenminste 30 punten te beschikken. Lees meer…..

Waar werken bosbad gidsen?

Bij Forest bathing academy leer je een klassiek bosbad geven, dat is de basis van je beroep.Bosbad gidsen kom je op veel plekken tegen, houd er wel rekening mee dat je de eerste jaren naast je praktijk als bosbad gids een secundaire inkomstenbron nodig hebt. Lees meer…

close

IK MELD ME AAN VOOR BOSBAD NIEUWS

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info