Categorieën
Bedrijf Nieuws

Forest bathing Lab’s

Laten we de goede dingen van het thuis werken behouden! Zoals de invloed van groen en natuur op het werk. De wetenschap is het erover eens, een beetje natuur heeft veel invloed op de menselijke hersenen en het welbevinden: men wordt creatiever en het lange termijn geheugen werkt beter als men tussendoor even op kan laden in het groen.

3 tips om uw organisatie actief en lerend te houden

  • Introduceer forest bathing als activerende interventie tijdens bijeenkomsten.
  • Bied bosbaden aan als gezonde lunchbreak of biedt als alternatief op de Vrij-Mi-Bo een VrijMi-Bosbad aan na het werk.
  • Organiseert u binnenkort een bijeenkomst, congres of symposium? Overweeg dan eens een Forest bathing lab als gezonde interventie voor de deelnemers.

Deelnemers komen op een weldadige manier in contact met natuur in de buurt en laden daar de batterij van hun lerende mentale systeem op. Een forest bathing lab biedt het beste van een uitgebreid bosbad in geconcentreerde compacte vorm.

Een forest bathing lab kan een half uur tot anderhalf uur duren en is leuk voor iedereen, ook voor wie ‘niet zo zweverig is’. De trainer/gids begeleidt deelnemers bij hun natuurbeleving zodat voor iedereen een unieke en authentieke ervaring mogelijk is.
Een bosbad lab van circa 10 deelnemers kost gemiddeld 750,- ex BTW.  Dit is exclusief reistijden maar inclusief voorbereiding.

Neem gerust contact op voor meer info en boeken