Categorieën
Agenda Nieuws

Haal je super power in het bos

Op de laatste woensdagen van de maand, van 10.30 tot 13.30 uur kun je bosbaden met Coby van Herk in Trompenburg, Arboretum en tuinen.  

Doe je mee?

Meld je aan via Bosbadderen.nl of rechtstreeks bij Coby via whatsapp 0628206469. Een klassiek bosbad kost €32,- Je krijgt hiervoor een verrukkelijke natuurervaring inclusief de Japans georiënteerde theeceremonie. Selecteer jouw bosbad op bosbadderen.nl. Na je aanmelding sturen we je alle extra info. De datums: woensdag 31 augustus, 28 september, 26 oktober en 30 november van 10.30 – 13.30 uur

Hoe gaat dat?

Een bosbad neem je in de atmosfeer van het bos. In drie uur tijd open je al je zintuigen om contact te maken met het moois dat de natuur te bieden heeft.Vanaf de start lopen jullie naar een rustige plek. Hier kom je aan. Dan begint jouw eigen authentieke natuurreis. Soms leg je maar een kort stuk af, maar deze meters zijn vol gewaarwordingen en zintuigelijke sensaties.

Onwijs gezond

Forest bathing is vooral voor stadsmensen ideaal om tot rust te komen en je welbevinden een boost te geven. Je voelt je net zo licht en geactiveerd na een bosbad als na een fijne vakantie en je kunt je aandacht weer richten op wat jij belangrijk vindt. Spanningen laten je los, je ervaart de verbinding met je omgeving en geniet van het moment.

Doe je mee?

Een klassiek bosbad kost €32,- een vrijdag middag bosbad €22,- Je krijgt hiervoor een verrukkelijke natuurervaring inclusief de Japans georiënteerde theeceremonie.

Selecteer jouw bosbad op bosbadderen.nl. Na je aanmelding sturen we je alle  extra info.