Categorieën
nieuws

Hoe is dat nou? Zo’n vrijdag middag bosbad?

Hoe is dat nou? Zo’n vrijdag middag bosbad? We kunnen daar zelf van alles over zeggen, maar lees liever wat onze deelnemrs ervan vonden.

We kwamen het hilarische gifje van Minca Comics tegen, let ook op mijn bril! Goed getroffen, Minca.

Zeppo ging bosbaden in het Vrosenpark. Zo aardig, hij stuurde deze referentie

Ik vond bosbadderen een fijne manier om mij weer te helpen contact te maken met de natuur en met mezelf in de natuur.  Was lang geleden dat ik rustmomenten en momenten van kracht, van de natuur voor mij, en mijn liefde voor de natuur heb gevoeld. Gudrun heeft mij daar goed in begeleid. Niet alle bosbadder momenten kwamen bij mij binnen, maar dat ligt meer aan de onrustige persoon die ik ben. Op veel momenten ervaarde ik wel  rust in  en respect voor de natuur, en dat midden in een drukke stad. Fijne afsluiting met thee rechtstreeks uit de natuur en een heerlijke traktatie. Ga het zelf beleven zou ik zeggen, gun je zelf het contact met de natuur.

Wil je het nu zelf ook eens meemaken? Onze agenda biedt hele leuke mogelijkheden.