Categorieën
Nieuws

Nieuws over de opleiding tot bosbadgids

Je kunt je vanaf 1 juni aanmelden voor de opleiding tot bosbadgids bij Forest bathing Academy. De online info meetings zijn op 12 juli en 16 augustus, meld je er vast voor aan via info@bosbadderen.nl. De aanmelding sluit op maandag 21 augustus.

Bij Forest bathing Academy leer je een klassiek bosbad te begeleiden. Niet meer en niet minder, want dat is al ingewikkeld genoeg. De opleiding laat jou als gids ontwikkelen en rust je toe met alles wat je nodig hebt om met vertrouwen en deskundigheid bosbaden te geven. We leunen op het curriculum van internationale ANFT gidsenopleiding en de Japanse traditie volgens Qing Lee. Je krijgt de meest uitgebreide vakopleiding die in Nederland beschikbaar is.

Vanaf het najaar van 2023 zijn de practitoner en de master module samengevoegd tot een opleiding. Het is gebleken dat gidsen die alleen de practitioner hebben gevolgd nog niet voldoende tools hebben om het vak te beoefenen. Forest bathing Academy is namelijk niet in de 1e plaats gericht op persoonlijke ontwikkeling, ondanks dat je je ontwikkeling tot bosbadgids als een steile leer- en ontwikkelcurve kunt ervaren. Wat we doen is voor anderen, en om anderen te helpen moeten we eerst zelf groeien. Dat vergt tijd, inzet, begeleiding en oefening. De prijs van de opleiding blijft gelijk namelijk € 2300,- ex.btw

IK MELD ME AAN VOOR BOSBAD NIEUWS

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info