Categorieën
Nieuws

Nieuws over de opleiding voor bosbadgidsen

Nieuws over de opleiding voor bosbadgidsen. De inschrijving voor de opleiding dit najaar is gesloten, met 9 deelnemers zijn alle plaatsen bezet. Je kunt je al opgeven voor de opleiding die in april start (groep 6).

Sinds afgelopen week is de inschrijving voor de opleiding dit najaar (groep 5) gesloten, met 9 deelnemers zijn voor het eerst alle plaatsen bezet.

De Master, het 2de deel van de opleiding voor groep 4 wordt uitgesteld tot maart 2024 en dan samengevoegd met groep 5..

Je kunt je al opgeven voor de opleiding die in april start (groep 6). Vanaf 1 december stijgt de prijs van de opleiding van € 2.300,- naar € 2.990,- (ex BTW). Meld je dus bijtijds aan om voor de oude prijs deel te kunnen nemen.

Bij Forest bathing Academy leer je een klassiek bosbad te begeleiden. Niet meer en niet minder, want dat is al ingewikkeld genoeg. De opleiding laat jou als gids ontwikkelen en rust je toe met alles wat je nodig hebt om met vertrouwen en deskundigheid bosbaden te geven. We leunen op het curriculum van internationale ANFT gidsenopleiding en de Japanse traditie volgens Qing Lee. Je krijgt de meest uitgebreide vakopleiding die in Nederland beschikbaar is.

De Bosbad Cadeaubon

Misschien wel het mooiste cadeau dat je kunt geven....