Categorieën
Bosbad met je team Nieuws

Outdoor Office Day

Ga voor groen op Outdoor Office Day, die valt dit jaar is op 18 juni. Ons voorstel voor jullie; ga fijn bosbaden met je team.  Net voor het nieuws op NPO1 hoor ik dat investeren in vitaliteit je €1,49 voor elke euro oplevert. Veel! ‘Mooi toch! Daar gaan we voor’, denk je dan en je organiseert iets als mindfulness voor in de lunchpauze. Maar waarom het daarbij laten?at als je naast je bedrijf ook de natuur een handje helpt?

Van Grijs naar Groen

Voor een groen en gezond Nederland is een groene mindset onmisbaar en daar kan een bosbad bij helpen.

Elke oude boom die blijft staan, elk blad dat blijft liggen, elk mosje dat niet te lijf wordt gegaan met de hogedrukspuit is directe winst: voor je adem, de biodiversiteit en je gezondheid. En laat het nou zo zijn dat ook vreedzame medemensen in de vrije tijd furieus elk scheefstaand sprietje te lijf gaan!
De strakke tegeltuin is in de mode en dat doet ons allemaal geen goed.
Na een bosbad weet je een ding zeker: de relatie van je mensen met de natuur zal nooit meer hetzelfde zijn. Je denkt wel twee keer na voor je een levend wezen ontworteld dat je ‘oog in oog’ hebt ontmoet, waar je een relatie mee hebt en dat je misschien zelfs lief hebt gehad.

Zo gezond is bosbaden

En waar blijft de vitaliteit, vraag je nu misschien? Bosbaden is onwijs gezond, tonen wetenschappers van over de hele wereld aan. Het effect op je stress is vergelijkbaar met een vakantie van 2 weken.
Mensen piekeren minder, slapen beter en hebben gevoelens van diep geluk. En dat in een middagje.

Daarom: ga fijn bosbaden. Deskundige gidsen staan klaar om jullie te begeleiden. In Zuid-Holland kun je terecht bij bosbadderen.nl. Neem contact op via het formulier en we zorgen voor een activerende natuurervaring net buiten de ‘office’