Categorieën
Bosbadgids worden

Prijs van de opleiding Bosbadgids

Je opleiding tot bosbadgids kost € 2.300 ex.btw voor 16 lesdagen in de natuur.

De prijs is inclusief Wildernis EHBO en de cursus (thee) planten en kruidenkunde. De theeplantentraining is meestal in het voorjaar, de wildernis EHBO in het najaar.

De prijs is exclusief overnachting, verblijf en lunch. Koffie, thee en snacks zijn inclusief.

Neem je deel aan de opleiding die in het najaar start, dan krijg je in de overbruggingsmaanden ( december t/m maart ) een kosteloze maandelijkse groepscall waarin we boeken en bomen bespreken.

STAP

De opleiding tot bosbadgids komt niet in aanmerking voor Stap subsidie. De overheid stopt met STAP en wel voordat we zelf via de BBGN zijn toegelaten. Om Stap aan te kunnen bieden moet er nl.een overkoepelende brancheorganisatie zijn die de onderwijskwaliteit bewaakt. De branchevereniging Bosbadgidsen Nederland is dit voorjaar opgericht met een kleine 20 leden. Maar de gezamenlijke kwaliteitscriteria zijn nog niet vastgesteld en daarmee kunnen we ook nog niet bij Stap terecht met ForestbathingAcademy. 

Betalingsregeling

Er is een fijne betaalregeling mogelijk waar veel studenten gebruik van maken. 

Betaal bij het begin van je opleiding € 1.150 ex.btw en halverwege € 1.150 ex.btw of neem contact op voor een andere wijze van afbetalen zoals tweemaandelijks.

Welkom bij Bosbadderen en Forest bathing Academy, waar kan ik je mee van dienst zijn?