Ada de Vette

Gudrun en Marijke hebben mij geleerd dat ik de natuur de coach mag laten zijn. Voor mijn doelgroep, mensen die op zoek zijn naar een nieuwe balans na een burn-out, is het fijn om bosbaden als instrument op zak te hebben. De bomen oordelen niet.

Ada de Vette is bosbadgids en wandelcoach. Ze heeft in 2022 de opleiding tot bosbadgids bij Forest bathing Academy voltooid.

Voor mij is de opleiding tot bosbadgids een verrijkende ervaring geweest. Natuurliefhebber was ik altijd al, maar het bewustzijn van alles wat leeft in de natuur is door de opleiding (practicioner en master) alleen maar verder verdiept, waardoor ik nog meer de ontspanning kan vinden in de natuur.

De bomen oordelen niet

Ik pas elementen van forest bathing nu ook toe in mijn wandelcoachpraktijk en sta bekend als de bosbadcoach.

Gudrun en Marijke hebben mij geleerd dat ik de natuur de coach mag laten zijn. Voor mijn doelgroep, mensen die op zoek zijn naar een nieuwe balans na een burn-out, is het fijn om bosbaden als instrument op zak te hebben. De bomen oordelen niet. Ze zijn eenvoudigweg. En dat kan mijn klanten helpen aan meer zelfacceptatie en rust.

Ik geniet van de bosbaden die ik begeleid en van de reactie van de deelnemers tijdens en na afloop van een bosbad. Het is heel mooi om daarvan getuige te zijn.”

Ada de Vette

De dochters van Ada
De dochters van Ada
Agaat-Coaching
Agaat-Coaching