Mirjam de Boer

Na de practitioner en master opleiding kon ik gelijk aan de slag als professioneel Bosbad gids vanuit mijn eigen Bosbad praktijk en sindsdien geef ik met veel plezier bosbad sessies aan particulieren en besloten groepen.

Mirjam de Boer heeft in 2022 de Forest bathing Academy afgerond en geeft bosbaden vanuit haar bedrijf The Art of Forest Bathing | Shinrin-Yoku

Ik kon gelijk aan de slag als professioneel Bosbad gids

Ik ben dankbaar dat ik een jaar geleden besloot de opleiding tot Bosbad Gids te volgen bij de Forest Bathing Academy. Na de practitioner en master opleiding kon ik gelijk aan de slag als professioneel Bosbad gids vanuit mijn eigen Bosbad praktijk en sindsdien geef ik met veel plezier bosbad sessies aan particulieren en besloten groepen. Voor de opleiding had ik zelfs nog nooit een bosbad ervaren.

De natuurlijke wereld ging voor me open tijdens de lesdagen, die steeds op een andere mooie en inspirerende locatie plaatsvinden. Ik voel me nu nog meer verbonden met de natuurlijke wereld, ik kijk met meer compassie en inzicht tegen bomen en planten aan, ik heb geleerd om lekkere thee te maken van wilde planten en kruiden en geniet van het schrijven haiku’s. Wat ik ook fijn vind is het warme netwerk van enthousiaste bosbadgidsen waarmee ik veel inspiratie en kennis kan uitwisselen. De opleiding heeft mijn leven enorm verrijkt. 

Mirjam de Boer – The Art Of Forest Bathing

The Art of Forest Bathing
The Art of Forest Bathing