Categorie├źn

Gudrun Feldkamp

Gudrun Feldkamp is oprichter van Bosbadderen en leidt de Forest bathing Academy: mijn missie is om ons land beter, groener te maken door bosbad gidsen in alle geledingen van het bestaan te introduceren.

Dit is mijn verhaal, ik ben Gudrun, de vrouw achter Bosbadderen. Na 10 jaar in de eventbusiness besloot ik het anders aan te pakken.

Natuurevents, ja! Maar wel heel andere belevenissen dan je gewend bent. Ik wilde de liefde en de pure verwondering in de natuur met jullie kunnen delen. Ik wilde een product ontwikkelen dat de essentie is van wie ik ben en waar ik voor sta.

Dat betekent dat mijn natuurevents betekenisvol en onvergetelijk mooi moesten zijn, … en tegelijkertijd verzorgd, lichtvoetig en duurzaam. Ik ben erop uit getrokken en bosbad gids geworden. En niet lang daarna was bosbadderen geboren.

ruim 6 miljoen jaar lang hebben onze voorouders in de natuur geleefd. Pas sinds anderhalve eeuw leven me met elkaar op moderne rotslandschappen: onze steden. Voor natuurschoon is daar wenig ruimte terwijl juist beleving van schoonheid en verbinding nodig is om onze blauwe planeet te redden. Jij en ik zijn de natuur.