Vind je gids: Joyce Schreuder

Joyce Schreuder

Bosgeluk Bosbaden in Zwolle.

Mijn naam is Joyce Schreuder, gecertificeerd bosbadgids via Forest Bathing Academy. Natuur is voor mij mijn therapeut. Ze is mijn toevlucht, de plek waar ik helemaal niks hoef. Samen met jou wil ik graag de helende kracht van de natuur ervaren door te bosbaden in Zwolle.

Bosbaden is een manier om je, met al je zintuigen, te verbinden met de natuurlijke wereld. Een wereld waar we zelf ook onderdeel van uitmaken. We ervaren rust en tijdloosheid, een hereniging met je natuurlijke staat door te vertragen, aan te raken, ademen, horen, zien, zijn. Door mee te gaan met de uitnodigingen die ik voor je heb, kom je los van de hectiek, het moeten, de tijdsdruk, de verwachtingen.

Ik neem je graag mee in de wijde omgeving van Zwolle zoals Landgoed Windesheim en landgoed Molecaten in Hattem.