Vind je gids: Marijke Lammers

Marijke Lammers

Marijke Lammers

Ik ben Maijke en ik ben senior bosbad gids. Ik ben opgeleid door de Association Nature of Forest Therapie en sinds 2020 als gids actief.

Ik begeleid vooral bosbaden in het prachtige Trompenburg Tuinen&Arboretum en bij Buitenplaats de Tempel in Rotterdam.

Het raakt me als ik deelnemers meeneem en de verwondering slaat toe maar ook de overgave in het ontspannen en het plezier wat daaruit volgt.

Als mede oprichter van de Forest Bathing Academy vind ik het het belangrijk om toekomstige gidsen te begeleiden bij hun ontwikkeling als bosbadgids met als doel eraan bij te dragen dat er meer gidsen in Nederland zijn. Zodat zoveel als mogelijk mensen het plezier en de positieve effecten van het bosbadderen ervaren.

Wil je een keer met mij mee? Schrijf je in via de website of mail

Direct contact?

Neem contact op met Marijke Lammers via WhatsApp.