Vind je gids: Marijke Lammers

Marijke Lammers
Marijke Lammers

Marijke Lammers

Hoi, Ik ben Maijke en ik ben senior forestbathing guide opgeleid door de Association Nature of Forest Therapie en sinds 2020 als gids actief. Ik begeleid vooral tochten in het prachtige Trompenburg Tuinen&Arboretum en de byzondere Buitenplaats de Tempel, beiden in Rotterdam. Het raakt me als ik deelnemers meeneem en de verwondering slaat toe maar ook de overgave in het ontspannen en het plezier wat daaruit volgt.

Als mede oprichter van de Forest Bathing Academy vind het het belangrijk om toekomstige gidsen hun eigen bosbadgidsreis te laten maken met uiteindelijk meer gidsen in Nederland. Zosdat zoveel als mogelijk mensen het plezier en de positieve effecten van het bosbadderen mogen ervaren.

Wil je een keer met mij mee? schrijf je dan in via de website of mail

Meer hulp nodig?

Vragen of hulp nodig? Wij zijn er om te helpen. Neem contact op met ons vriendelijke ondersteuningsteam via WhatsApp.