Vind je gids: Pauline Luning

Pauline Luning

Laat het los in het bos – Zuid Holland

Hoi, ik ben Pauline Luning en ben Forest Bathing gids in en rond Rotterdam en Delft. Ik heb de opleiding tot bosbadgids gevolgd bij Forest Bathing Academy.

De natuur is een essentiĆ«le  plek om tot rust te komen. Forest bathing, bosbaden of shinrin yoku in het Japans is een manier om helemaal tot jezelf te komen, de tijd te vergeten en weer in verbinding te komen met de natuur.

Een bosbadsessie is een laagdrempelige manier om in contact te komen met de natuur en even te ontsnappen aan de waan van de dag. Tijdens een bosbad kom je tot rust, vergeet je de tijd, kan je loslaten en heb je geen doel.

Als bosbadgids neem ik je mee om je onder te dompelen in de natuur. Door de opbouw van een bosbad help ik je te vertragen, te verwonderen, te verstillen en te verbinden met de natuur.

Wil je mee met een bosbad, bekijk dan op mijn website de agenda: http://www.laathetlosinhetbos.nl.

Meer weten?

Je kunt me bereiken via Whatsapp.