Vind je gids: Stefanie Boomsma

Stefanie Boomsma

Verliefd op de natuur in al haar elementen. Mijn naam is Stefanie Boomsma, en ik laat mij en jou graag verwonderen door de schoonheid van de natuur.

Opgegroeid op het platteland heb ik als kind de vrijheid van de natuur mogen ervaren: hutten bouwen, bloemenkransjes maken of gewoon heerlijk liggend in het gras. Tijdens de lange zomervakanties waren we altijd aan zee te vinden, waar ik uren doorbracht op het strand om zandkastelen te bouwen of in de golven op mijn bodyboard. Van het platteland verhuisde ik naar de stad en maakte ik vele internationale reizen. Tijdens deze reizen heb ik de schoonheid van bijzondere plekken op de wereld heb mogen bewonderen. Langzaamaan kreeg ik steeds meer waardering voor de natuur in de buurt.

Inmiddels woon ik in het groene Doorn op de Utrechtse Heuvelrug. Ik heb mij altijd ingezet voor duurzaamheid: hoe kunnen recreatie en toerisme een bijdrage leveren aan de natuur. En dat doe ik nog steeds met ontzettend veel plezier. De bossen mag ik inmiddels als mijn thuis ervaren en ik ben er dan ook dagelijks te vinden; op de fiets, wandelend, zittend of liggend staren naar de prachtige boomkronen of bijzondere wolkenformaties. Samen met mijn twee dochters en man trekken we er regelmatig op uit. Het bos geeft mij een gevoel van vrijheid, vertrouwen, rust en thuiskomen.

Ik ben gecertificeerd Bosbadgids, opgeleid bij Forest bathing Academy. Graag neem ik je mee en laat ik je verwonderen tijdens een onderdompeling in het bos.

wil je meer weten

Vraag me gerust via WhatsApp.