Waar kan ik bosbaden?

Je kunt op steeds meer plekken in Nederland bosbadderen: houdt je van wild en natuurlijk? Ga dan voor Landtong Rozenburg. Zoekt je juist stilte? Dan is Meijendel ideaal. Liefhebbers van weelderige tuinen gaan naar Trompenburg en wie een verborgen juweel wil ontdekken boekt zijn bosbad bij in Hoek van Holland.

Wilt u een locatie zoeken bij een datum?

Klik hierboven dan snel door naar de agenda.

We bemiddelen u graag naar de deskundige en bevlogen bosbad gidsen die elders actief zijn.

TROMPENBURG ARBORETUM EN TUINEN

Dompel je onder in Trompenburg en kom in contact met bomen, bloemen, water en aarde.. Dichtbij dennen, sparren of cipressen ervaren jullie de essentie van bosbadderen, een natuurlijke ‘douche’ in de weldadige stoffen die bomen produceren. 

BUITENPLAATS DE TEMPEL

Houd je van hoge oude bomen? De schoonheid van landgoederen? De weelderige tuinaanleg van tijden lang geleden? Dan is dit jouw bos. Je komt op een betoverende locatie terecht die je (nog) in geen reisgids tegen komt. De Tempel is een verscholen groene parel in de drukke Randstad. Uit de verte hoor je het geraas van het moderne leven, van dichtbij ontmoet je pure natuur en schoonheid.

BEUKENBOS HOEK VAN HOLLAND

Houd je van hoge oude bomen? De geur van naaldbomen? De koelte en de stilte onder een dak van bladeren? Dan is dit jouw bos. Je komt op een geweldige locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt.

LANDTONG ROZENBURG

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg. Eindeloos struinen, de reusachtige zeeschepen langs zien varen, en een kudde Schotse hooglanders of Konikpaarden begroeten. Wie van ruige natuur ver weg van alle stedelijkheid houdt is de landtong het juweeltje bij uitstek. waar kun je beter in contact komen met de natuurlijke wereld dan hier? Ga je mee?

oranje paddenstoel

BOSBAD MEIJENDEL

Meijendel heeft een van de mooiste bos en duingebieden van Nederland. Houd je van hoge oude naaldbomen? wil je kennismaken met de gastvrijheid van eiken? Jouw plekje ontdekken tussen de tere grassen en de stoere struiken? Dan moet je eens aan bosbaden in Meijendel denken. We hebben een van de fijnste (spreek: rustigste) plekjes voor jullie gevonden.

AAN DE ROTTE

De kleuren van het landschap maken de charme uit van dit veenlandschap met zijn stille meertjes, hoge rietkragen en berken . Ten oosten van Rotterdam pal langs de Rotte ligt het Nessebos. Zo ongeveer zou het landschap er vroeger uit kunnen hebben gezien. Tegelijkertijd is alles wat je hier tegenkomt ook op ‘doorreis’ in zijn eigen tempo. Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk bosbad.