Categorie├źn
Bosbad met je team

Bosbad voor een vitaal bedrijf

Bosbaden heeft geweldige effecten op hoe u zich voelt en hoe gezond u bent. De wetenschap is het erover eens: mensen worden aantoonbaar gezonder van bosbaden. Waarom staat menig vitaliteitsaanbod dan zo bomvol met sport?

  • Er bestaan bosbaden zijn voor mensen die herstellen van burn-out, stress en depressie gerelateerde klachten.
  • Huisartsen in Schotland, Canada Duitsland en Korea bosbadderen op recept mogen voorschrijven bij hoge bloeddruk, diabetes type 2, burnout en depressies.

Hoe ziet een bosbad in het kader van bedrijfsvitaliteit eruit ? Jullie verkennen de natuurlijke wereld om je heen. De rust is weldadig en maakt het mogelijk bij elkaar te zijn en tegelijkertijd diep te ontspannen. In de cirkel deel je desgewenst je ervaringen. Na de introductie volgt een verrassende kennismaking: jullie komen echt aan. Verken je persoonlijke band met de natuur via bijzondere uitnodigingen. We eindigen met een fijne Japans geori├źnteerde ceremonie.

Meer weten over forest bathing? Wetenschappers van over de hele wereld onderzoeken de effecten van bosbadderen. We hebben een aantal interessante en leuke artikelen voor u verzameld.

Prijsindicatie

Gun je medewerkers en collega’s meer geluk en gezondheid. Voor een bosbad van drie uur tot circa 10 deelnemers liggen de kosten omtrent de 500,- Voor meer informatie en boekingen graag het formulier invullen.

Hey, hoe was je bosbad? laat van je horen!