Categorieƫn
Bosbadgids worden

Nieuws van Forest bathing Academy

Nieuws van Forest bathing Academy

De 2de groep Forest Bathing academy  studenten is aan de slag

Marijke en ik  vinden het supertof en uitdagend om de lessen te geven. We zijn zowat halverwege de 2de training en raken niet uitgepraat over wat we over willen brengen en hoe en wat dat voor ons en de studenten betekent. 

Na de kick-off in Althorst in een woudje rondom een glamping tent zijn we nu neer gestreken in  Museum Icoon naast de Hoekse bosjes. Binnenkort trekken we verder naar centraal Wonen Zevenkamp naar de fruitboomgaard en de poldernatuur.

Onze droom: evenveel Forest Bathing gidsen als yoga leraren. Stel je voor! Wat dat zou betekenen! Voor de gezondheid en het geluk van mensen, maar ook voor onze natuur en de manier waarop we daarmee omgaan.

Planning Forest Bathing Academy

Er zijn weer nieuwe data, dus als je je voor practitioner III aan wilt melden dan kan dat.  Ben je een beetje een Hollander, schiet dan op want  we zien ons genoodzaakt de prijzen te verhogen. Schrijf je voor 1 december in en kom in aanmerking voor de oude prijs.

Wat doen de oud studenten?

Onze 1e groep practitioners is goed bezig! Ada de Vette heeft een heuse publicatie in de NRC gerealiseerd en is deze maand in ItaliĆ« aan de slag als bosbad gids. Bart van Lieshout heeft een voormalige boerderij in Ter Apel gekocht en gaat straks in het hoge noorden aan de slag. Coby van Herk heeft een bosbad geven op de yoga opleiding waar ze les geeft. De aanstaande yoga leraren waren daar mee ingenomen.