Categorieën
Bosbadgids worden Nieuws

Wildernis EHBO voor bosbadgidsen

Wildernis EHBO – Wil jij ook beter voorbereid aan je bosbad beginnen? Is je laatste EHBO training alweer even geleden?  Doe dan Wildernis EHBO op woensdag 18 oktober 2023

Wildernis EHBO – Wil jij ook beter voorbereid aan je bosbad beginnen? Is je laatste EHBO alweer even geleden?  Doe dan Wildernis EHBO op woensdag 18 oktober 2023.

Wat leer ik?

De workshop is speciaal gericht op wat bij een bosbad zou kunnen gebeuren en is super leerzaam en praktijkgericht. De training duurt een dag en kost  €150,14,- inclusief een eenvoudige lunch. Na afloop ontvang je een certificaat.Hoe houd je je hoofd koel en zorg je ervoor dat jezelf en anderen veilig zijn? Bijvoorbeeld bij verstuikte of gebroken enkels, jeuk door brandnetels, berenklauw of als iemand een allergische reactie heeft op eikenprocessierups of een wespensteek.Je leert hoe je uitdroging en onderkoeling herkent en wat te doen is bij brandwonden, bloedneus, oogletsel, schaafwonden, teken, splinters en nog veel meer. Je leert ook wat je doet bij calamiteiten en wat er in je EHBO tas moet zitten.  

Waarom is dit belangrijk?

Als bosbadgids wil je veilig werken. Als lid van de Branchevereniging voor Bosbadgidsen Nederland onderschrijf je dat. Voor accreditatie van erkende gidsen bij Forest bathing Academy is een opfristraining om de 2 jaar de regel.

Wie geeft de training

Yvonne Mud van ‘EHBO doe je zo’, is gecertificeerd EHBO Instructeur voor het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad en gediplomeerd full instructor voor ASHI, de Amerikaanse First Aid organisatie voor wildernis EHBO. De training is erkend door certificerende opleidingen voor bosbadgidsen zoals ANFT). Gudrun van Forest bathing Academy organiseert de dag, Wildernis EHBO is een onderdeel van het curriculum van de opleiding. Er is inclusief de deelnemende studenten plek voor 15 personen. De prijs voor deelname is net kostendekkend. 

Aanmelden

Meld je aan door deze mail ingevuld terug te sturen naar info@bosbadderen.nl  Deelname kost € 150,14 inclusief BTW.  Na je aanmelding ontvang je de factuur.

Waar en wanneer

Natuurvriendenhuis De Boshoek, Bosbeekweg 19-21, 6721MH Bennekom 

Dagprogramma

09.00 – 10.00 uur Inloop

10.00 –  12.30 uur     Ochtendsessie
12.30 – 13.00 uur     Lunch
13.00 – 16.00 uur     Middagsessie

Aanmelden voor Wildernis EHBO  

De Bosbad Cadeaubon

Misschien wel het mooiste cadeau dat je kunt geven....