Categorie├źn
Bosbadgids worden

Testimonial Bart van Lieshout

Bart was een van de studenten die in juli 2021de practitioner module heeft afgerond. Dit is wat hij zegt over zijn ervaringen bij de Forest bathing Academy.

Ik had al een aantal bosbadder sessies meegemaakt en was enthousiast over het autonome gevoel dat bosbadderen mij na afloop bracht. Zo besloot ik om de opleiding tot practitioner te volgen. Met heel veel plezier heb ik dit traject doorlopen. Het was net zo leuk, voedend en leerzaam als de bosbadder sessies die ik had gedaan. Wat ik fijn vond was de heldere structuur waarmee de opleiding is opzet. Elke les stond een thema centraal waar wij als cursisten lading aan moesten geven. Verder vond ik het het heel prettig dat alles grondig, met aandacht en precisie, door de initiatiefnemers zelf werd opgepakt. Dit was uiteindelijk ook nodig omdat een gids in staat moet zijn een groep te begeleiden. Dagelijkse gewoontes (communicatie, etc.) werden tijdens de opleiding onder de loep genomen om zodoende een houding hierover te kunnen aannemen. Bestaande conditioneringen werden ter discussie gesteld in relatie tot het bosbadderen. Mel en Marijke, onze trainers, waren als geen ander in staat om ons hierin te ondersteunen, niet schools maar juist op een manier die past bij ‘t bosbadderen. Bedankt voor jullie waardevolle kijk, inbreng en betrokkenheid in de vorming van een toekomstige gids.

Welkom bij Bosbadderen en Forest bathing Academy, waar kan ik je mee van dienst zijn?